4.6-8.6.2012

Maanantai

Maanantai

Stefano on ammuttu kuoliaaksi. Mustiin hanskoihin sonnustautunut hahmo laskee aseensa pöydälle ja varmistaa, että Stefano on kuollut, ennen pakenemistaan.

John, Marlena, Bo, Hope, EJ, Will, Abe ja Kate palaavat kaikki asioiltaan järkyttyneen näköisinä. Roman lähtee kartanolle tutkimaan murhaa. Hän soittaa Bon ja Hopen paikalle, mutta sanoo heidän olevan epäiltyjä. Roman kuulustelee heitä, mutta Bo ja Hope väittävät olleensa kotona koko illan. Uutiset Stefanon kuolemasta alkavat levitä ympäri Salemia.

Roman käy kuulustelemassa myös muita epäiltyjä. Hän listaa kaikki epäiltynsä odottaessaan varmistusta, että kartanosta löydettyä asetta käytettiin murhaan. Ase paljastuu kuuluvan Abelle, mutta siitä löytyy myös kaikkien muiden epäiltyjen sormenjälkiä.

Tiistai

Roman ja kuvernöörin lähettämä konstaapeli käyvät kuulustelemassa Abea uudelleen tämän aseen löydyttyä rikospaikalta. Lexie on järkyttynyt, mutta tietää, ettei Abe tehnyt sitä. Abe myöntää uhkailleensa Stefanoa, mutta sanoo, ettei pystynyt tappamaan tätä. Roman käskee Aben käydä testauttamassa löytyykö hänestä ruudinjäämiä. Myöhemmin Lexien päätä alkaa taas särkeä. Abe hoitaa häntä. Lexie myöntää olleensa kauhistunut isänsä osallisuudesta hänen sairauteensa, mutta antaneensa sen anteeksi, koska elämä on niin lyhyt. Hän tietää monen ystävänsä halunneen Stefanon kuolevan, mutta Lexie ei halua tietää, kuka sen teki.

Kate on surullinen Stefanon kuolemata. Ian yrittää lohduttaa häntä. Kun Roman ilmestyy kuulustelemaan Katea, koska tämän sormenjälkiä löytyi murha-aseesta, Kate puolustaa itseään. Kate sanoo olleensa vihainen Stefanolle, mutta rakastaneensa tätä myös. Ian kuulee sen. Roman käskee Katen pysyä kaupungissa. Romanin lähdettyä Ian kysyy Katelta, tappoiko tämä Stefanon.

Sami on kuullut Stefanon murhasta. Hän yrittää lohduttaa EJ:tä, muttei voi olla ajattelematta itseään ja asemaansa Countess Wilhelminassa. EJ vakuuttaa, että Samin asema on turvattu. Helpottunut Sami sanoo EJ:lle, että heillä voi vihdoin olla mahdollisuus. Hämmentynyt EJ kysyy Samilta, mitä tämä tarkoitti. Sami selventää puhuneensa heidän perheestään. EJ voi joko seurata isänsä jalanjälkiä tai olla mies, joka hän itse haluaa olla. EJ päättää olla oma itsensä. Roman ilmestyy kuulustelemaan EJ:tä uskoen, että EJ tietää, kuka murhaaja on.

Keskiviikko

Keskiviikko

Roman kysyy EJ:ltä, murhasiko tämä Stefanon. EJ kiistää ja Sami puolustaa häntä sanoen, ettei EJ:llä ollut motiivia. Roman näyttää Stefanon uuden testamentin, jossa EJ:lle ei jätetä mitään. EJ tajuaa, ettei testamenttia ole virallistettu. Roman paljastaa, että EJ:n sormenjäljet löytyivät murha-aseesta ja käskee EJ:n pysyä Salemissa. Sami vakuuttaa EJ:lle, että uskoo tätä. EJ on kiitollinen Samin tuesta.

EJ saapuu Danielin toimistolle isyystestin tuloksia varten. Daniel kertoo, että testien mukaan Rafe on vauvan isä. Rafe on yllättynyt ja EJ vihainen. EJ yrittää sopia välinsä Nicolen kanssa ja saada tämän tunnustamaan, että vauva on hänen. Myöhemmin Nicole sanoo Rafelle, ettei tajua, miten tulos on mahdollinen. Rafe lähtee poliisiasemalle, koska Roman on palkannut hänet takaisin töihin. Nicole kiittää Danielia tämän avusta näytteiden vaihtamisessa. Daniel selittää liikuttuneensa Nicolen huolesta lastaan kohtaan. Nicole hymyilee salaa viekkaasti.

Roman kuulustelee Johnia, Marlenaa, Bota ja Hopea, koska nelikon sormenjäljet löytyivät aseesta. Kaikki myöntävät koskeneensa aseeseen, mutta kieltävät ampuneensa Stefanon. Roman sanoo toivovansa heidän puhuvan totta ja käskee kaikkien mennä testaamaan löytyykö heistä ruudinjäämiä. Nelikko keskustelee ja toteaa, että on parasta, jollei tapausta ratkaista ikinä.

Will on yhä vihainen Stefanolle, koska menetti työnsä tämän takia. Sonny käskee ystävänsä olla varovainen sanoissaan. Sami ilmestyy paikalle ja kysyy Williltä eilisestä. He alkavat taas riidellä ja Sonny joutuu toimimaan sovittelijana. Roman saapuu kuulustelemaan Williä. Kun hän sanoo Willin sormenjälkien löytyneen aseesta, Sami möläyttää Willillä olleen eilen ase. Roman tarkentaa, että sormenjäljet löytyivät Aben aseesta.

Torstai

Torstai

Lucas ilmestyy paikalle Romanin kuulustellessa Williä. Hän selittää ottaneensa Willin aseen ja lukinneensa sen kassakaappiin, josta se katosi myöhemmin. Will myöntää hakeneensa aseen takaisin ja hävittäneensä sen. Roman vie Willin poliisiasemalla testeihin. Kenestäkään muusta ei tähän mennessä ole löytynyt ruudinjäämiä. Willin tulokset tulevat takaisin positiivisina. Romanin on pakko pidättää Will Stefanon murhasta.

Melanie lohduttaa Chadia. Sill√§ v√§lin Gabi juttelee “vainoajansa”, Andrewn kanssa. Andrew sanoo tiet√§v√§ns√§ Gabin olevan ihastunut Chadiin. Gabi liityy Chadin ja Melanien seuraan. Kun he tilaavat ruokaa, Gabi l√∂yt√§√§ kuolleen rotan salaatistaan. Chad ja Melanie ovat kauhuissaan. Chad n√§kee Rafen ja kertoo, ett√§ Gabia vainotaan. Rafe on raivoissaan ja k√§skee Gabin lopettaa mallin ty√∂t.

Austin ja Carrie törmäävät Rafeen. Austin on kuullut, että testit todistivat Rafen Nicolen vauvan isäksi. Carrie on ihmeissään ja uskoo Rafen valehdelleen hänelle. Austin lähtee hakemaan ruokaa.  Rafe vannoo Carrielle, ettei tiedä, miten tulos on mahdollinen. Carrie uskoo häntä, mutta sanoo, etteivät he silti voi olla yhdessä. Heidän pitää vain jatkaa elämäänsä. Carrie sanoo tekevänsä kaikkensa saadakseen liittonsa toimimaan.

Austin hakee ruokaa pubista ja törmää Billieen. He miettivät Stefanon murhaa. Austin kertoo siskolleen Carrien raskaudesta. Hän palaa takaisin Carrien luokse. Carrie pyytää Austinilta anteeksi kaikkea aiheuttamansa pahaa. Austin sanoo rakastavansa Carrieta ja uskovansa, että vauva on uusi alku heille.

Perjantai

Ei tule