25.6-29.6.2012

Maanantai

Maanantai

EJ nappaa paperin Willin kädestä ennen, kun tämä ehtii saada tietää, ettei EJ ole Stefanon poika. Myöhemmin EJ tapaa Stefanon asianajajan keskustellakseen tämän testamentista. Asianajaja kertoo tietävänsä, ettei Stefano ole EJ:n isä, mutta lupaa pitää asian salassa jatkossakin.

Sami ja Lucas viettävät päivää muistellen vanhoja ja miettien, miten he päätyivät taas yhteen. He näkevät, että Will on julistettu lehdessä homoksi.

Will tuntee olonsa epämukavaksi kaikkien tietäessä, että hän on homo. Sonny sanoo hänen tottuvan muiden tuijotukseen ja kommentteihin. Hän on huolissaan siitä, että Will työskentelee taas EJ:lle. Will myöntää etsivänsä jotain, mitä voi käyttää DiMeroja vastaan. Sonny on huolissaan ja vielä enemmän, kun kuulee EJ:n kiristävän taas Williä.

Daniel yllättyy löytäessään Nicolen toimistostaan. He kumpiki miettivät toistensa motiiveja ja sitä, mitä heidän suudelmansa tarkoitti. Nicole suutelee häntä, mikä johtaa siihen, että makaavat yhdessä.

Bo ja Hope valmistautuvat Lexien hautajaisiin. He vannovat, etteivät pidä enää rakkauttaan itsestäänselvyytenä. Ciara pelkää äitinsä lähtevän samalla tavalla kuin Theon äiti. Bo ja Hope vakuuttavat, etteivät he ole lähdössä minnekään ja kannustavat Ciaraa olemaan Theon tukena.

Tiistai

Will kertoo Samille ja Lucasille olevansa taas töissä EJ:llä tämän kiristyksen takia näiden kuultua osan hänen ja Sonnyn välisestä keskustelusta. Lucas ja Sami ovat vihaisia EJ:lle. Will kertoo Sonnylle uskovansa, että EJ salaa jotain, ja aikovansa selvittää mitä.

Rafe kysyy Nicolelta isyystestin tulosten vaihtamisesta. Nicole sanoo, että on parasta, mitä vähemmän Rafe tietää. EJ keskeyttää heidät. Hän sanoo, ettei aio luopua lapsestaan varsinkaan nyt, kun hän on menettänyt Lexien ja Stefanon. Myöhemmin Rafe ja agentti Spencer yrittävät turhaan saada etsintälupaa EJ:n asuntoon. Nicole tarjoutuu tutkimaan asunnon.

Sami ottaa yhteen EJ:n kanssa poikansa kiristämisestä. EJ muistuttaa, että hänen siskonsa kuoli. Sami sanoo surunvalittelut, mutta käske EJ:n jättää Will rauhaan. Lucas on turhautunut, kun saa tietää Samin käyneen EJ:n luona ja käskee tämän pysyä kaukana EJ:stä jatkossa. EJ kertoo Willille tietävänsä, että tämä kanteli hänestä vanhemmilleen. Will sanoo heidän kuulleen asiasta vahingossa ja oppineensa paljon EJ:ltä. EJ hämmentyy, kun Will kysyy häneltä, mitä EJ näki Samissa.

Lucas juttelee Sonnyn kanssa siitä, miten hän voi tukea Williä. Hän tajuaa, että Sonny on ihastunut Williin. Sonny myöntää sen, mutta sanoo, että Willin täytyy ensin oppia hyväksymään itsensä ennen kun on valmis suhteeseen.

Keskiviikko

Keskiviikko

Nicole manipuloi EJ:n päästämään hänet asuntoonsa. Hän näyttelee pyörtyvänsä ja pyytää EJ:tä hakemaan hänelle ruokaa. Kun Nicole jää yksin asuntoon, hän alkaa tutkia paikkoja ja löytää laatikon luoteja juuri, kun EJ palaa kotiinsa.

Rafe on pyytänyt Carrieta tulemaan poliisiasemalle. Hän kertoo uskovansa, että EJ tappoi Stefanon. Carrie huomauttaa, ettei hänestä ole apua tässä tapauksessa. Rafe myöntää pyytäneensä hänet paikalle, koska halusi nähdä hänet. Hän kertoo kaipaavansa Carrieta. Carrie sanoo olevansa iloinen Rafen puhelusta ja sanoo myös kaipaavansa tätä. He melkein suutelevat.

Chad on huolissaan Melaniesta. Gabi yrittää saada hänet unohtamaan tämän. Sillä välin Melanie on peloissaan Andrewn kellarissa. Hän haluaa tietää, miksi hänet on kidnapattu, mutta Andrew ei vastaa hänen kysymyksiinsä. Kun Andrew myöhemmin palaa katsomaan Melanieta, tämä potkaisee häntä ja yrittää paeta.

Chad törmää EJ:hin. He juttelevat Stefanon ja Lexien menettämisestä. Chad toivoo, että he voivat pysyä väleissä, vaikka Chad ei olekaan valmis ryhtymään aidoksi DiMeraksi.

Bradyn huumetestin tulos on positiivinen. Madison on pettynyt ja huolissaan. Brady on taas aineissa joutuaan Ianin terästämää proteiinipirteloä. Hän tajuaa jonkun antaneen hänelle huumeita. Kate on Ianin kanssa toimistossa. Hän miettii, onko Ianilla jotain tekemistä Bradyn huumeiden käytön kanssa. Ian kiistää kaiken, mutta Kate epäilee häntä silti. Myöhemmin vihainen Brady ilmestyy raivoamaan Ianille.

Torstai

Torstai

Nicole on löytänyt paketin luoteja EJ:n asunnosta. Hän onnistuu laittamaan laatikon laukkuunsa EJ:n huomaamatta. He syövät yhdessä kakkua, kun vauva potkaisee ensimmäisen kerran. He muistelevat Nicolen aiempaa raskautta. Lopulta Nicole lähtee.

Roman ilmoittaa Rafelle ja Spencerille, ettei saanut etsintälupaa EJ:n asuntoon. Spencer huomauttaa, että Rafe on keskittynyt EJ:hin ja unohtanut muut epäillyt. Nicole ilmestyy paikalle ja näyttää heille luodit. Rafe ja Roman tajuavat luotien sopivan murha-aseeseen.

Abella on vaikeuksia valmistautua  Lexien muistojuhlaan. John ja Marlena saapuvat hänen tuekseen. Myös Kayla ilmestyy paikalle ja antaa Abelle Lexien jättämän DVD:n. Kaikki katsovat videon yhdessä. Videolla Lexie hyvästelee Aben. Myöhemmin EJ saapuu tapaamaan Abea. Abe pyytää häntä arkunkantajaksi. EJ on liikuttunut ja sanoo haluavansa, että he pysyvät jatkossakin perheenä. Kaikki lähtevät yhdessä kirkkoon.

Brady syyttää Iania huumaamisestaan. Ian kiiistää sen. Hän tarjoutuu maksamaan Bradyn vieroituksen. Brady tajuaa Ianin haluavan pitää hänet erossa Madisonista. Hän aikoo todistaa Ianin syyllisyyden.

Perjantai

Perjantai

Lexien perhe ja ystävät kokoontuvat Chez Rougeen hyvästelemään hänet. Kaikki kertovat tarinoita Lexiestä. Abe pyytää kaikki tanssimaan Lexien toiveiden mukaan. Hope ja Marlena pitävät lopuksi koskettavat puheet.

EJ tuntee olonsa ulkopuoliseksi. Hän juttelee siskostaan Samin kanssa. Sami laittaa suuttumuksensa syrjään ja lohduttaa EJ:tä. Hän muistelee itsekin menneisyyttäään Lexien kanssa. EJ kertoo Lexien sanoneen, että hän ja Sami voisivat onnellisia yhdessä, jos he eivät yrittäisi jatkuvasti tappaa toisiaan. Sami epäilee sitä. Myöhemmin he tanssivat yhdessä Johnnyn vaatimuksesta.

Jack ja Jennifer ovat Kaylan tukena, kun tämä kertoo ongelmistaan Steven kanssa. Bo ja Hope yllättyvät kuullesssaan, että Kayla harkitsee avioeron hakemista.

Celeste on yhä huolissaan Cameronista ja Abbysta Gabin yrittäessä saada Chad rakastumaan häneen.

Daniel ja Nicole menevät treffeille. He tutustuvat toisiinsa ja pitävät hauskaa. Treffit päättyvät suudelmaan.