18.6-22.6.2012

Maanantai

Maanantai

Brady käyttäytyy taas oudosti Madisonin ja Ianin seurassa. Madison kysyy asiasta häneltä. Hän haluaa Bradyn menevän huumetestiin. Brady on loukkaantunut, koska Madison ei tunnu luottavan häneen, mutta suostuu menemään testiin. Brady tapaa Danielin ja pyytää tätä järjestemään sen. Daniel ehdottaa, että Brady käy juttelemassa voinnistaan Maggien kanssa. Brady myöntää Maggielle kaipaavansa huumeita, muttei tajua miksi.

Ian sanoo Madisonille pelkäävänsä Bradyn käyttävän taas huumeita. Hän yrittää saada Madisonin luottamuksen Bradya kohtaan huojumaan. Myöhemmin Brady palaa Madisonin luokse ja kertoo käyneensä testissä. Hän on varma, että testi todistaa hänen olevan yhä kuivilla.

Maggie ja Victor yrittävät selvittää välejään. Maggie pelkää, ettei heillä ole samoja arvoja. Victor sanoo tekevänsä kaikkensa saadakseen Maggien takaisin. Maggie uskoo Victoria. Hän muistaa Alicen neuvon kosken avioliittoa. Yhdessä Victor ja Maggie päättävät saada liittonsa toimimaan.

Victor kertoo Danielille avioliitostaan Nicolen kanssa ja siitä, miten tämä käyttää miehiä saadakseen haluamansa. Daniel miettii, onko Nicole käyttänyt häntä hyväksi.

Abby on saanut liput konserttiin ja toivoo Cameronin tulevan hänen mukaansa. Cameron ei voi lähteä kaupungista, koska hän lupasi hakea Theon terapiasta. Abby antaa liput pois ja sanoo haluavansa viettää päivän Cameronin kanssa. He menevät poimimaan marjoja ja suutelevat. Cameron myöntää haluavansa jäädä Salemiin sekä perheensä että Abbyn takia.

Tiistai

Will miettii tappoiko EJ oman isänsä. EJ ei arvosta Willin pohdiskelua. Hänen mielestään Willin pitäisi arvostaa sitä, ettei ole vankilassa. EJ haluaa tietää kaiken, mitä Will teki Stefanon murhayönä. Kuultuaan koko tarinan, hän käskee Willin kertoa kaiken poliiseille, jotta tätä ei enää epäillä murhasta.

Justin ehdottaa Samille, että Carrie auttaa Willin puolustuksessa. Sami ei pidä ajatuksesta, mutta haluaa tehdä kaikkensa auttaakseen Williä, joten antaa Carrien auttaa.

Billie kertoo Rafelle Stefanon varastamista eläkerahoista. Se voisi olla EJ:n motiivi murhata oma isänsä. Carrie, Sami ja Justin saapuvat asemalle keskustelemaan Willin syytteistä. He yllättyvät saadessaan tietää, että Rafe on korvannut Romanin jutun päätutkijana. Sami ei pidä siitä, että Carrie ja Rafe työskentelevät yhdessä. Carrie ja Rafe päättävät unohtaa keskinäiset ongelmansa ja auttaa Williä. Myöhemmin Willin ystävä, Neil, ilmestyy asemalle ja paljastaa, ettei Will tappanut Stefanoa. Will oli hänen seurassaan homobaarissa murhan aikaan.

Andrew kaappaa Melanien. L√§hell√§ Chad ja Gabi etsiv√§t Melanieta, jotta Chad voi pyyt√§√§ t√§lt√§ anteeksi. Andrew vie Melanien kellariinsa. Melanie her√§√§ ja tajuaa olevansa vankina. Andrew l√§hett√§√§ Chadille tekstiviestin Melanien puhelimesta ja sanoo Melanien l√§hteneen Eurooppaan tapaamaan √§iti√§√§n. Viestiss√§ “Melanie” my√∂s haluaa Chadin j√§tt√§v√§n h√§net rauhaan. Chad on h√§mmentynyt viestist√§.

Lexiellä ei ole voimia lähteä ulos talosta, joten hän ja Abe viettävät päivän puutarhassaan. He juttelevat, kunnes Lexie kuolee Aben käsivarsille.

Keskiviikko

Keskiviikko

EJ kannustaa Williä kertomaan totuuden poliiseille. Samaan aikaan Neil kertoo Romanille, Samille, Carrielle ja Rafelle, että Will oli hänen kanssaan homobaarissa. Roman ei usko sitä.

Will ottaa vaarin EJ:n neuvosta ja menee vahvistamaan Neilin tarinan. Paikalle oli muitakin ihmisiä, jotka näkivät heidät. Roman luulee Willin olleen baarissa Sonnyn kanssa ja varoittaa ihmisten voivan saada väärän mielikuvan. Will kertoo Romanille olevansa homo. Roman on yllättynyt. Hän pelkää, ettei Willin elämästä tule helppoa. Carrie lähtee kumoamaan Willin syytteet. Will kiittää Neiliä. Sami on ylpeä pojastaan. Myöhemmin Will tapaa Sonnyn, joka on myös ylpeä tämän rohkeudesta. Asemalla Roman sanoo Samille toivoneensa, että tämä olisi kertonut hänelle aiemmin. Sami vastaa, ettei se ollut asiansa kertoa.

Abe yrittää selvitä vaimonsa kuolemasta. Bo ja Hope ovat hänen tukenaan. Lexien henki juttelee Theon kanssa ja kannustaa Abea ja EJ:tä. EJ murtuu kuultuaan siskostaan. Hän ja Abe lupaavat laittaa syrjään erimielisyytensä ja tulla toimeen. Lexie kokee tehneensä kaiken ja jatkaa matkaansa

Gabi kertoo Andrewlle, että Melanie lähti kaupungista. Andrew melkein paljastaa kidnapaneensa Melanien, mutta Gabi lähtee paikalta. Samaan aikaan Melanie yrittää tiirikoida kellarin oven auki.

Torstai

Torstai

Perhe ja ystävät kokoontuvat auttamaan Abea ja Theoa.  Abe kertoo Johnille ja Marlenalle, että Stefano oli vastuussa Lexien sairaudesta ja Lexien tienneen asiasta. Jäätyään kahden Abe ja Theo muistelevat Lexietä.

Celeste pelkää menettävänsä Cameroninkin. Cameron kertoo jäävänsä Salemiin. Celeste varoittaa jälleen poikaansa Abbystä. Cameron puolustaa tätä ja sanoo suojelevansa Abby. Myöhemmin Celeste näkee heidät yhdessä eikä ole tyytyväinen.

Melanie saa oven auki, mutta naamioitu Andrew odottaa häntä sen toisella puolella. Andrew laittaa hänet takaisin kellariin.

Chad on surullinen Melanien lähdöstä. Abby on hänen tukenaan. Hän ei ymmärrä, miksi Melanie lähti niin äkkiä. Chad on samaa mieltä ja sanoo aikovansa lähteä Melanien perään. Gabi käskee Chadin odottaa Melanien puhelua. Myöhemmin Chad saa kuulla Lexien kuolemasta. Abby ja Gabi lohduttavat häntä.

Sonny sanoo Willille, että tämä teki oikein. Sillä välin Lucas ja Sami ovat huolissaan pojastaan, jonka homoudesta on kerrottu uutisissa. Lucas on ylpeä siitä, miten Sami on tukenut Williä. John saa tietää Willin olevan homo ja on ylpeä tästä. On selvää, että koko Willin perhe rakastaa häntä sellaisena kuin hän on.

Perjantai

Perjantai

EJ tutkii dokumenttia, jonka mukaan hän ei ole Stefanon poika. Will saapuu töihin ja huomaa EJ:n olevan poissa tolaltaan. Kun Rafe, Roman ja Spencer saapuvat kuulustelemaan EJ:tä, Will huomaa EJ:n laittavan paperin taskuunsa. Poliisi yrittää ärsyttää EJ:tä ja syyttää tätä isänsä murhasta. He toivovat EJ:n hermostuvan ja tekevän virheen. Rafe yrittää kovistella EJ:tä, mutta tämä ei paljasta mitään. Poliisien lähdettyä, Will näkee EJ:n pudottavan paperinsa. Jäätyään yksin huoneeseen, hän nostaa sen.

Kate on innoissaan isoäidiksi tulosta ja haluaa juhlia Carrien ja Austinin kanssa. Kate haluaa lähteä shoppailemaan Carrien kanssa. Myöhemmin hän antaa Carrielle lahjan, tikarin. Kate varoittaa Carrieta satuttamasta Austinia tai Carrie saa kärsiä. Hän näki, miten Carrie ja Rafe katselivat toisiaan.

Nicole saapuu Danielin toimistolle kiittämään tätä avusta DNA-testitulosten vaihdossa. Daniel kertoo uskovansa Nicolen käyttäneen häntä hyväksi. Nicole taas uskoo Danielin tulleen mukaan juoneen nähdäksen, kuinka pitkälle Nicole on valmis menemään. Kumpikin on kuitenkin sitä mieltä, että heidän suudelmansa oli aito. He melkein suutelevat taas, mutta Daniel kutsutaan muualle.