11.6-15.6.2012

Maanantai

Maanantai

Will on pidätetty Stefanon murhasta. Hän vannoo olevansa syytön. Will myöntä ampuneensa aseella kerran testatakseen sitä. Roman ehdottaa, että Carrie pyydetään puolustamaan Williä. Sami ei halua siskoaan mukaan juttuun. Hän ja Lucas päättävät palkata sen sijaan Justinin.

EJ menee kartanolle, mutta Rafe ei päästä häntä sisään. He kinastelevat asiasta. EJ lähtee lopulta, mutta murtautuu pian sen jälkeen sisälle. Hän löytää Stefanon piilottaman paperin, jonka mukaan Stefano ei ole EJ:n isä. Rafe melkein näkee hänet, mutta hänen huomionsa herpaantuu, kun hänelle soitetaan ja kerrotaan Willin pidätyksestä.

Lucas ja Sami miettivät, voiko Will olla syyllinen. Hänhän yritti murhata EJ:n ja Stefano kiristi häntä. Sami ei ole varma, tunteeko hän enää oman poikansa. Myöhemmin Willille kerrotaan, että hänen takuunsa on maksettu. Hän luulee vanhempiensa tehneen sen, mutta yllättyy, kun maksaja onkin EJ

Jack kertoo Jenniferille, että hänen kirjansa julkaistaan pian. Jennifer on innoissaan. Sillä välin Abe lohduttaa Lexietä. Jack ja Jennifer saapuvat vierailulle. He hyvästelevät Lexien tietäen, ettei tällä ole paljon aikaa. Abe lähtee hoitamaan asioita ja törmää Kaylaan, joka on hänen tukenaan.

Tiistai

Rafe törmää Samiin ja Lucasiin. Hän ilmoittaa uskovansa, että Will on syytön. Kun hän ehdottaa Carrien ryhtyvän Willin asianajajaksi, Sami epäilee, ettei Rafe ole päässyt yli Carriesta. Myöhemmin Rafe ja Roman juttelevat tutkinnasta. Roman sanoo, että hänen on vaikea pysyä puolueettomana, koska hänellä on läheinen suhde epäiltyihin. Hän pyytää Rafe ottamaan jutun hoidettavakseen. Rafe ottaa työn vastaan.

EJ ilmoittaa Willille, ettei maksanut tämän takuita hyvää hyvyttään. Hän haluaa jotain vastineeksi. EJ haluaa Willin jatkavan hänen asioidensa hoitamista, kun sellaisia tulee. Will on varuillaan, mutta EJ muistuttaa, että hän voi kertoa poliiseille Willin ampuneen häntä vuosia aiemmin. Siitä voisi Willille haittaa, koska häntä epäillään jo nyt Stefanon murhasta. Will tajuaa, ettei hänellä ole juuri muita vaihtoehtoja kuin suostua EJ:n ehdotukseen.Sami ja Lucas palaavat ja hämmentyvät, kun saavat tietää EJ:n maksaneen Willin takuut. He haluavat tietää miksi. Will keksi syyn ja valehtelee.

Roman kertoo Johnille ja Marlenalle Willin pidätyksestä. Marlena on järkyttynyt. Roman miettii, miksi Marlena on niin varma Willin syyttömyydestä. Roman saa tiedon, että EJ on maksanut Willin takuut ja alkaa epäillä EJ:n olleen velkaa Willille. John tajuaa Romanin uskovan, että Will murhasi Stefanon EJ:n käskystä.

Keskiviikko

Keskiviikko

Stefanon perhe kokoontuu kartanoon muistelemaan häntä.

Yllättäen myös Kate ja Nicole ilmestyvät paikalle. Nicole seisoo Stefanon ruumiin vieressä ja ilmoittaa, ettei halua lastaan kasvatettavan DiMeraksi. Hän ottaa yhteen Katen kanssa. EJ keskeyttää heidän kinastelunsa.

Kate hyvästelee miehensä. Hän sanoo rakastavansa Stefanoa aina. Melanie on Chadin tukena, kun tämä sanoo hyvästit isälleen ja ilmaisee katuvansa heidän välirikkoaan. Chad saa kuulla, että Williä epäillään Stefanon murhaajaksi.

Myös Lexie hyvästelee isänsä ja sanoo antaneensa tälle anteeksi. EJ on liikuttunut, kun Sami tuo lapset kartanolle. Jäätyään yksin EJ ilmaisee vihansa ja rakkautensa Stefanoa kohtaan.

Lexie ja Abe selittävät kotiin palattuaan Theolle, että tämän isoisä on lähtenyt pois. Theo kysyy lähteekö äitikin pois. Tunteellinen Lexie vastaa myöntävästi, mutta lupaa aina suojella poikaansa.

Sami menee Marlenan luokse pyytämään Williltä anteeksi. Hän vakuuttaa uskovansa, ettei Will tappanut Stefanoa. Sami onnistuu samalla syyttämään Marlenaa murhasta. Will törmää aukiolla Chadiin, joka vaatii saada tietää tappoiko Will hänen isänsä.

Gabi antaa Andewn kuulla kunniansa suunnitelmansa pilaamisesta. Andrew yrittää pyytää anteeksi, mutta Gabi on yhä vihainen. Andrew vannoo korvaavansa asian hänelle. Hän valmistelee kellarihuoneensa uskoen, että Gabi tulee pitämään hänen uudesta suunnitelmastaan.

Torstai

Torstai

Chad ottaa yhteen Willin kanssa ja vaati saada tietää, tappoiko tämä Stefanon. Will vannoo, ettei tehnyt sitä. Chad tuntee itsensä petetyksi. Kun Melanie puolustaa Williä, Chad kääntää vihansa Melanieta kohtaan. Melanie loukkaantuu Chadin sanoista ja lähtee. Gabi käyttää tilaisuuden hyväkseen ja lohduttaa Chadia. Chad alkaa katua käytöstään ja haluaa soittaa Melanielle, mutta Gabi käskee hänen antaa Melanielle aikaa. Sillä välin Andrew seuraa Melanieta aikeenaan kidnapata tämä.

Ian vierailee EJ:n luona ja ehdottaa yhteistyötä. EJ on epäileväinen, mutta Ian vakuuttaa tarkoitusperiensä olevan puhtaat.

Will ilmestyy kartanolle. Hän haluaa tietää, miksi EJ auttaa häntä. EJ sanoo, ettei Willistä ole hyötyä vankilassa. Will miettii, käyttääkö EJ häntä pysyäkseen Samin lähellä. EJ kiistää sen. Will alkaa miettiä, tappoiko EJ itse Stefanon, koska tämä tuntuu olevan varma hänen syyttömyydestään. Sillä välin EJ käy heittämässä hanskansa roskikseen.

Brady menee pyytämään käytöstään anteeksi Madisonilta. Madison sanoo alkaneensa epäillä heidän yhteistä tulevaisuuttaan Bradyn käytöksen takia. Brady vakuuttaa, ettei aio tehdä tyhmyyksiä. Hän tarjoutuu myös menemään huumetestiin. Tällä välin Ian palaa tapaamisestaan ja juttelee Katen kanssa. Kate kertoo pelkäävänsä Bradyn sortuneen taas huumeisiin.

Perjantai

Perjantai

Bo ja Hope tapaavat Marlenan jatkaakseen terapiaansa. He haluavat liitostaan toimivan. He juttelevat siitä, miten Stefano muutti Hopen takaisin prinsesssa Ginaksi ja tämän suhteesta Johnin kanssa. Bo haluaa tietää, mitä Ginan ja Johnin välillä tapahtui. Hope vannoo, ettei heidän välillään tapahtunut mitään. Hän kertoo, miten Bon kuva herätti hänet hypnoosista. Kolmikko juttelee myös siitä, että John ja Hope ovat yhä naimisissa. Bo ja Hope päättävät tehdä liitostaan niin vahvan kuin mahdollista.

Abe menee pubiin hakemaan piknikkorin Lexielle. Kayla on paikalla. Abe huomaa Kaylan olevan järkyttynyt. Jennifer ilmestyy paikalle. Kayla kertoo tapelleensa puhelimessa Steven kanssa. Heidän välinsä ovat huonot. Kayla paljastaa palanneensa Salemiin, koska hän ja Steve tarvitsivat aikaa erillään. Steve otti vastaan työn ISA:ssa kysymättä Kaylalta. Jennifer ja Abe lohduttavat Kayla parhaansa mukaan.

Victor on kutsunut Maggien kartanolleen. Hän järjestänyt lounaalle kaikkia Maggien herkkuja. Victor sanoo, ettei hänen elämänsä ole samanlaista ilman Maggieta. Hän sanoo katuvansa valehteluaan. Maggie on yhä loukkaantunut Victorin valheista. Victor vannoo, ettei valehtele enää ikinä hänelle. Hän haluaa aloittaa alusta.