24.12-28.12.2012

Maanantai

Eric vierailee Carolinen luona. Hän odottaa keskiyön messua, mutta Caroline huomauttaa hänen näyttävän väsyneeltä. Eric myöntää, ettei ole nukkunut hyvin. Caroline sanoo Ericin olleen hermostunut palattuaan Afrikasta. Eric muistelee jotain. Nicole herättää hänet muistosta. Eric palaa luostariin. Hän näkee unta ampumisesta ja huutaa unissaan. Nicole kuulee sen ja ryntää Ericin tueksi.

Nick ja Gabi jatkavat istuntoa Marlenan ja Johnin kanssa. Gabi vakuuttaa Marlenalle, ettei häpeä raskauttaan tai Nickiä. Hän sanoo Nickin uhranneen paljon. Gabi ja Nick onnistuvat vakuuttamaan Johnin ja Marlenan siitä, että he rakastavat toisiaan tarpeeksi saadakseen liittonsa toimimaan.

Sonny pel√§stytt√§√§ Willin sanomalla, ett√§ h√§n tiet√§√§ mit√§ Willin ja Gabin v√§lill√§ tapahtui. H√§n sanoo ymm√§rt√§v√§ns√§. Will tajuaa Sonnyn puhuvan siit√§, miten h√§n vei Gabin aborttiklinikalle. Sonny lupaa pit√§√§ asian salassa. He p√§√§tt√§v√§t unohtaa Gabin ja keskitty√§ ensimm√§iseen yhteiseen jouluunsa. Will kertoo my√∂hemmin Nickille ja Gabille Sonnyn ep√§ilyist√§. Gabi pelk√§√§ Sonnyn saavan tiet√§√§ totuuden. Nick vakuuttaa, ettei kukaan osaa ep√§ill√§ “homopoikaa” vauvan is√§ksi. Will suuttuu Nickin alentuvasta s√§vyst√§.

Nicole uskoutuu Chadille ikävöivänsä Sydneyä. Chad lupaa toimittaa Nicolen lahjan Sydneylle. Myöhemmin Chad ja Abby nauravat yhdessä kehnoille rakkauselämilleen. He puhuvat myös Jackistä ja siitä, miten rankka joulu tulee olemaan.

Tiistai

Sonny vie Willin Kiriakisien kartanolle juhlimaan joulua. Adrienne ja Justin toivottavat poikansa kumpannin tervetulleeksi. Victor saa lahjan Danielilta, Bradylta, Justinilta ja Bolta.

Brady tapaa Kristenin, joka antaa hänelle harvinaisen valokuvan. Kristen on löytänyt netistä artikkelin, jossa Brady on kertonut himoitsevansa valokuvaa, mutta hän esittää keksineensä ajatuksen itse.

Sami on kiitollinen, kun Rafe tuo Sydneylle pingviini-pehmolelun joululahjaksi. Rafe ilmoittaa, että hänellä on menoa illaksi eikä hän voi tavata Samia. Myöhemmin Caroline muistelee menneitä ja Sami miettii tulevaa.

Julie ja Doug saapuvat viettämään joulua Hortonien talolle. Julie ilmaisee olevansa huolestunut Nickin pikakihlauksesta. Nick vakuuttaa olevansa rakastunut ja toimivansa oikein. Gabi toivotetaan tervetulleeksi perheeseen ja hän saa oman koristeen Hortonien kuuseen. Lucas toivottaa Sonnyn lämpimästi tervetulleeksi, kun Will tuo tämän mukanaan. Jennifer jaDaniel lähettävät toisilleen tekstiviestit. Hope ja Ciara ovat tapaamassa Shawnia, Belleä ja Clairea, mutta he liittyvät muiden seuraan videochatin kautta.

Marlena ja Roman juhlivat Ericin ensimmäistä keskiyön messua antamalla hänelle uuden kaavun. EJ lähettää Nicolelle videon, jossa Sydney kiittää tätä lahjastaan. Nicole on liikuttunut. Myöhemmin kaikki kokoontuvat kirkkoon messua varten.

Keskiviikko

Keskiviikko

Salemissa on joulupäuvä ja kaikki jatkavat juhlimista perheidensä kanssa.

Kristen ja Brady heräävät samasta sängystä. EJ ja Chad keskeyttävät heidät tuodessaan lahjoja. Bradyn on pakko paeta ikkunan kautta. Sisarrukset antavat toisilleen lahjoja. Stefano on heihin yhteydessä videochatin kautta. EJ:n ja Chadin lähdettyä, Brady palaa jatkamaan kuherteluaan Kristenin kanssa.

Eric juttelee Samin kanssa tämän rakkauselämästä. EJ saapuu viettämään aikaa Samin ja lasten kanssa. Hän kysyy Samilta, mihin heidän suhteensa on menossa. Sami ei ehdi vastata, koska Johnny keskeyttää heidät.

Will saa Sonnyn, Gabin ja Nickin solmiman rauhan päivän ajaksi. Abby kutsuu yksinäisen Chadin viettämään joulua Hortonien talolle.

Doug ja Julie suostuttelevat Jenniferin lukemaan joulutarinan sairaalan lapsille. Sillä välin Maggie, Abe ja Kayla saavat Victorin esittämään joulupukkia. Myöhemmin kaikki kokoontuvat Hortonien talolle. Lucas kutsuu Katen ja Billien mukaansa sinne. Maggie pitää koskettavan puheen perheestä.

Torstai

Torstai

Sami ja Rafe törmäävät toisiinsa. Sami haluaa tietää, minne Rafe katosi jouluna. Rafe paljasta nähneensä Samin läheisissä tunnelmissa EJ:n kanssa. Hän ilmoittaa olevansa kyllästynyt Samin lähettämiin sekaviin signaaleihin. Sami myöntää, ettei osaa valita miesten väliltä. Rafe sanoo, ettei jaksa pelata mitään pelejä enää ja lähtee.

EJ kertoo Chadille tapaamisestaan Samin kanssa. Hän haluaa saada tämän sitoutumaan. EJ lähtee tapaamaan Samia ja pyytää tätä seuralaisekseen uuden vuoden juhliin. Sami suostuu.

Nicole haluaa viettää uuden vuoden Ericin kanssa. Eric ei suostu. Hän sanoo tekevänsä vapaaehtoistyötä sinä iltana ja ehdottaa Nicolen tulevan hänen mukaansa. Nicole nauraa ajatukselle eikä pidä siitä, että Eric yrittää muuttaa häntä. Myöhemmin  Nicole törmää Rafeen. He piristävät toisiaan ja päättävät viettää uuden vuoden yhdessä.

Daniel ja Jennifer ovat sopineet treffit. Jennifer tunnustaa Hopelle, että pelkää asioiden muuttuneen, koska hän ja Daniel ovat olleet niin pitkää erossa.

Daniel muistelee Parkeria. Hän juttelee asiasta Maggien kanssa. Jennifer ilmestyy paikalle ja kuulee heidän keskustelunsa. Hän luulee Danielin haluavan  katuvan treffejä. Hän lähettää Danielille tekstiviestin, jossa hän peruu treffit. Maggie ja Hope tajuavat, mitä on tapahtunut ja kertovat Danielille. Daniel ilmestyy Jenniferin ovelle kukkien kanssa.

EJ huomaa Chadin ja Abbyn välillä olevan jotain. Hän haluaa Chadin tajuavan, että Melanie ei ole tulossa takaisin ja käskee tätä tarttumaan tilaisuuteen. Chad törmää myöhemmin Abbyyn. Hän suunnittelee pyytävänsä Abbya ulos uutena vuotena, mutta muuttaa mielensä, kun Abby kertoo suunnitelmistaan.

Perjantai

Perjantai

John on huolissaan siitä, että Brady viettää uuden vuoden yksin. Hän haluaa järjestää tuplateffit Bradyn ja tämän valitseman naisen kanssa. Marlena kauhistuu. Hän selittää yrittäneensä etsiä jo Bradylle naista, mikä ei onnistunut, joten heidän pitäisi vain huolehtia omista asioistaan.

Brady ja Eric juttelevat. Eric aistii, että Bradyn elämässä on uusi nainen. Brady ei kerro enempää yksityiskohtia.

Brady haluaa viettää uuden vuoden Kristenin kanssa, mutta se on tämän mielestä liian uhkarohkeaa. Brady keksii suunnitelman, johon Kristen suostuu. Kristen törmää Marlenaa ja ärsyttää tätä tahallaan. Marlena suuttuu ja lyö Kristeniä. Hän sanoo Kristenin toimivan julmasti ja laskelmoidusti. Kristen huomauttaa, ettei Marlena ole edes itse kertonut Johnille hänen ja Bradyn suhteesta. Marlena näkee Kristenin ja Johnin lähekkäin eikä kestä enää. Hän käskee Johnin mennä juttelemaan Bradyn kanssa tietäen, että tämä on Kristenin seurassa. John lähtee tapaamaan Bradya ja näkee tämän makaavan Kristenin kanssa.

Will näkee painajaista siitä, ettei hän tule tuntemaan omaa lastaan. Hän ei kerro unensa sisältöä huolestuneelle Sonnylle. Will sopii tapaamisen Gabin kanssa. Gabi ilmoitta, että unesta tulee pian totta. Lapsi kuuluu nyt Nickille eikä Willille. Will on kauhuissaan.

Nick tapaa Katen, joka tarjoaa hänelle työtä. Hän on tyly Sonnya kohtaan eikä hyväksy Katen tarjousta. Myöhemmin Kate sanoo Sonnylle, ettei pidä Nickistä. Sonny on samaa mieltä. Sillä välin Gabi käy tapaamassa Ericiä. Eric huomaa Gabin olevan poissa tolaltaan ja pyytää tätä puhumaan asiasta. Gabi miettii totuuden kertomista. Samaan aikaan Kate varoittaa Williä Nickistä.

Daniel selvittää väärinkäsityksen Jenniferin kanssa. He menevät treffeilleen ja pitävät hauskaa. Treffit päättyvät suudelmaan.