3.12-7.12.2012

Maanantai


Daniel saa vahvistuksen, että hänen käsiensä vapinaan tarkoitettu hoito on epäonnistunut. Nyt vapinaan ei ole enää muita hoitokeinoja. Jennifer tuntee syyllisyyttä painostettuaan Danielia tekemään päätöksen. Myös Maggie ja Nicole syyttävät Jenniferiä. Jennifer yrittää lohduttaa Danielia, mutta tämä torjuu hänet.

Eric käskee Nicolen olla rehellinen itselleen. Myöhemmin Nicole yrittää olla ystävä Danielille, mutta hän alkaa haukkua Jenniferiä. Daniel heittää hänet ulos. Nicole palaa Ericin luokse ja sanoo tämän olleen oikeansa omien demoniensa kohtaamisesta.

Brady myöntää Kristenille kuulleensa tämän ripittäytymisen. Kristen yrittää heittää hänet ulos, mutta Brady ei suostu lähtemään. He käyvät toistensa iholle

Nick kertoo suunnitelmansa Willille. Hän haluaa naida Gabi ja kasvattaa vauvan omanaan. Will ei pysty tekemään päätöstä heti.

EJ ja Sami yrittävät keksiä mainoskampajaa huulipunalleen. Abby joutuu lähtemään koululle eikä voi vahtia lapsia. Sami pyytää EJ:n mukaansa lasten luokse. Johnny auttaa heitä keksimään nimen huulipunalle. EJ ja Sami pitävät hauskaa ja kiusoittelevat toisiaan, kunnes EJ lähtee kotiin.

Tiistai

Brady ja Kristen heräävät yhdessä rakasteltuaan. Kristen sanoo viime yötä virheeksi. Hän tietää sen aiheuttavan ongelmia Bradylle Johnin ja Marlenan kanssa. Brady lähtee. Kristen soittaa Johnille ja pyytää tätä hotellille.

Johnin ja Marlenan välit ovat yhä kireät. Marlena melkein kertoo murtautuneensa Kristenin huoneeseen, mutta John ei halua jutella enää Kristenistä. Kun John lähtee, hänen taskustaan putoaa huulipuna. Marlena ottaa sen. Kate ilmestyy paikalle ja näkee huulipunan. Hän uskoo sen olevan CW:n prototyyppi ja kuuluvan Kristenille. Billie paljastaa nähneensä Johnin samassa hotellissa, jossa Kristen asuu. Marlena menee hotellille ja kuulee ähkintää Kristenin huoneesta. Hän avaa oven ja järkytyy näkemästään.

On Nicolen ensimmäinen työpäivä Ericin alaisena. Sami ja EJ saapuvat Ericin luokse keskustelemaan uudesta kouluprojektista. Eric arvioi EJ:tä mielessään. Sami ei pidä siitä, että Nicole työskentelee Ericin kanssa. Eric huomautta Samin tehneen ihan yhtä pahoja asioita kuin Nicolekin. Sillä välin Nicole ja EJ juttelevat. EJ ihmettelee sitä, miten Nicole työskentelee papille. Nicole uskoo EJ:n yrittävän saada Samin takaisin ja sanoo tämän rakastavan vain Rafea.

Will ja Gabi keskustelevat Nickin tarjouksesta kertoa kaikille, että hän on vauvan isä. Rafe ilmestyy paikalle. Gabi kertoo veljelleen Nickin kosinnasta. Rafe pitää ajatusta hyvänä. Gabi käskee Rafen miettiä tilannettaan Samin kanssa, koska he olivat niin hyvä pari. Kun Rafe lähtee, Gabi yrittää suostutella Williä suostumaan Nickin suunnitelmaan. Will ei vieläkään pysty tekemään päätöstä. Myöhemmin Rafe näkee Samin ja EJ viettävän aikaa yhdessä.

Keskiviikko

Keskiviikko

Marlena näkee Bradyn  ja Kristenin yhdessä sängyssä. Kristen näkee hänet. Marlena poistuu pikaisesti paikalta. Kristen päättää olla kertomatta Bradylle, että Marlena näki heidät. Myöhemmin Kristen sanoo heidän rakasteluaan virheeksi, mutta Brady haluaa nähdä heidän suhteensa etenevän. Heidän kinastelunsa keskeytyy, kun EJ soittaa Kristenille.

Kristen tapaa EJ:n ja sanoo jonkun saavan kohta elämänsä järkytyksen. Sillä välin Brady kertoo Victorille arvioineensa jonkun väärin. Samaan aikaan Marlena törmää Johniin. John kertoo olevansa pahoillaan, ettei hän kertonut tavanneensa Kristenin. John lupaa, ettei hänen ja Kristenin välillä ole mitään. Marlena uskoo häntä. Hän sanoo haluavansa kertoa jotain. Gabi sanoo, ettei välitä, mitä muut ajattelevat. Rafe menee tapaamaan Samia ja sanoo tarvitsevansa tämän apua Gabin kanssa. Sami suostuu auttamaan, mutta toivoo salaa, että Rafe itsekin tarvitsisi häntä.

Will suostuu siihen, että Nick ja Gabi kasvattavat lapsen yhdessä, koska ei halua lapsen joutuvan asumaan kahdessa eri kodissa kuten hän. Will törmää Ericiin. Hän ilmoittaa olevansa homo eikä se välttämättä sovi kirkon arvoihin. Eric vakuuttaa olevansa aina ensin eno Willille. Myöhemmin Nick ja Gabi kertovat Sonnylle Gabin raskaudesta ja häistään. Sonny uskoo sen olleen se asia, jonka Will salasi häneltä. Hän pyytää anteeksi Williltä ja toivoo heidän voivan jatkossa olevan rehellisiä.

Sami ja EJ nauttivat yhdessä työskentelemistä, mutta Samin ajatukset harhailevat myös Rafeen.

Torstai

Keskiviikko

Kristen vihjaa EJ:lle olevansa onnellinen siitä, miten kaikki on sujunut. EJ pyytää siskoaan “harhauttamaan” Rafea saadakseen tämän kauas Samista. Kristen sanoo, ettei hän ehdi.

Marlena melkein kertoo Johnille nähneensä Kristenin ja Bradyn yhdessä sängyssä, kun Brady keskeyttää heidät. Marlena tajuaa, ettei Brady tiedä hänen nähneen tämän aiemmin. Hän lähtee sairaalaan. John uskoutuu Bradylle ongelmistaan Marlenan kanssa.

Brady soittaa Kristenille. Kristen etsii Marlenan käsiinsä ja kysyy, miksei tämä kertonut Johnille hänestä ja Bradystä. John saapuu paikalle. Brady törmää myöhemmin Maggieen ja sanoo elämänsä alkavan taas järjestyä.

Maggie menee tapaamaan Danielia, jonka kädet vapisevat yhä. Hän syyttää Jenniferiä Danielin toiveiden nostattamisesta. Daniel myöntää tarvitsevansa aikaa ajatella. Maggie käskee lähteä Salemista. Hän ehdottaa Smithin saaren mökkiä. Sillä välin Jennifer tuntee olonsa hirveäksi. Abby on huolissaan äidistään. Jennifer vakuuttaa syyn olevan henkinen. Hän syyttää itseään Danielin elämän tuhoamisesta. Hän saa Maxinen kertomaan, minne Daniel on menossa ja seuraa tätä.

Nicole kuulee Ericin huutavan unissaan. Kun hän kysyy asiasta, Eric lähettää Nicolen hoitamaan asioita Maggien luokse. Nicole tuntee olonsa epämukavaksi tietäen, että Maggie vihaa häntä. Ollessaan Kiriakisien kartanossa, hän kuulee Danielin olevan menossa Smithin saarelle. Nicole päättää lähteä Danielin perään. Hän ilmestyy mökille. Daniel lähtee tutkimaan ulkoa kuulunutta ääntä. Joku koputtaa ovelle. Se on Jennifer. Nicole antaa hänen kuulla kunniansa. Hän sanoo Danielin vihaavan tätä ja käskee Jenniferin lähteä.

EJ ja Eric törmäävät toisiinsa ja juttelevat Nicolesta ja Samista.

Perjantai

Keskiviikko

Kristen odottaa Marlenan kertovan Johnille hänestä ja Bradysta. Marlena kertookin murtauneensa Kristenin huoneeseen ja sanoo tuntevansa syyllisyyttä siitä. John joutuu lähtemään töihin kesken kaiken.

Kristen haluaa tietää, miksei Marlena sanonut mitään näkemästään. Marlena sanoo, ettei asia kuulu hänelle. Hänen puolestaan Brady ja Kristen voivat itse kertoa suhteestaan Johnille. Kristen tajuaa Marlenan olevan helpottunut, ettei hän ole Johnin perässä. Hän saa idean ja tekstaa Bradylle. He tapaavat hotellissa ja rakastelevat. Jälkeenpäin Kristen  vihjaa Bradylle, että heidän pitäisi kertoa totuus Johnille. Brady sanoo haluavansa pitää asian toistaiseksi salassa ja pitää Kristenin turvassa Johnin ja Marlenan vihalta. Kristen tajuaa, että hänen suunnitelmansa kannalta voi olla sittenkin parempi pitää asia toistaiseksi salassa.

Nicole yrittää saada Jenniferin lähtemään saarelta, mutta Daniel ehtii palata mökkiin ja nähdä Jenniferin. Daniel haluaa jutella Jenniferin kanssa kahden. Hän tekee selväksi, ettei halua Jenniferin sääliä tai ystävyyttä. Jennifer pyörtyy.  Daniel  tutkii tämän ja tajuaa tämän umpilisäkkeen puhjenneen. Hän huutaa Nicolen paikalle ja sanoo, että heidän on päästävä nopeasti sairaalaan.

Sami menee pyytämään anteeksi Ericiltä. Hän myöntää olevansa hieman hämmentynyt Ericin pappeudesta. Eric yrittää selittää asiaa, mutta salaa jotain. Sami pelkää Nicolen satuttavan Ericiä.