10.12-14.12.2012

Maanantai

Daniel ja Nicole eivät ehdi lautalle ajoissa. Danielin on pakko leikata Jenniferin puhjennut umpilisäke mökissä. Nicole katselee, miten Daniel pelastaa Jenniferin. Hän lähtee hakemaan antibiootteja. Sillä välin kiitollinen Jennifer herää hetkeksi ja sanoo Danielille rakastavansa tätä.

Sami saa Rafen mukaan hääsuunnitteluun. Nick yllättää Gabin romanttisella lahjalla. Hope ihmetettelee Gabin ja Nickin pikaista kihlausta.

Caroline juttelee EJ:n Samista ja tämän kolmiodraamasta. Hän vertaa heidän tilannettaan omaan tilanteensa Victorin ja Shawnin kanssa.

Will ja Sonny ovat joulumielellä, mutta Chad pilaa heidän tunnelmansa. Chad päättää kertoa Sonnylle totuuden Gabin osuudesta Melanien kidnappaukseen. Samaan aikaan Will suostutellaan Nickin bestmaniksi.

Tiistai

Daniel yllättyy sekavan Jenniferin rakkaudentunnustuksesta. Liikuttuneena hän sanoo myös rakastavansa Jenniferiä. Nicole kuulee sen. Hän tietää menettäneensä Danielin lopullisesti, mutta esittää urheaa. Nicole sanoo olevansa iloinen, että Danielin vapina on poissa. Daniel ei ehdi miettiä asiaa, kun lautta saapuu ja vie kolmikon sairaalaan.

Kayla huomauttaa Danielin tehneen hienoa työtä Jenniferin leikkauksessa. Daniel myöntää vapinansa saattaneen kadota. Maggie ja Abby saavat kuulla Jenniferistä ja ryntäävät sairaalaan. Daniel kertoo hyvät uutiset äidilleen. Maggie on iloinen ja sopii myöhemmin asiat Jenniferin kanssa.

Nicole myöntää Ericille tajuavansa lopulta, ettei hänellä ole enää mitään mahdollisuutta Danielin kanssa. Hän purskahtaa itkuun. Eric halaa häntä.

Rafe vierailee Ericin luona ja pyytää tätä juttelemaan Gabin ja Nickin kanssa häistä. Eric tajuaa Gabin olevan raskaana ja suostuu tapaamaan heidät. Sami ja Caroline haluavat Willin ryhtyvän Nickin bestmaniksi. Gabi ja Nick yrittävät auttaa Williä pääsemään vastuustaan, mutta turhaan. Will lähtee paikalta jouduttuaan ottamaan pestin vastaan.

Gabi menee etsimään Williä ja törmää Sonnyyn. Sonny on kylmä Gabia kohtaan kuultuaan tämän olleen vastuussa Melanien kidnappauksesta. Sonny käskee Gabin olla satuttamatta Williä. Sillä välin Will törmää Chadiin, joka on saanut tietää Gabin häistä ja vauvasta. Chad miettii, mksi Will on niin mukana Gabin draamassa. Gabi on hämmentynyt Sonnyn asenteesta eikä asiaa auta se, että hän näkee Chadin hymyilevän hänelle ylimielisesti.

Rafe törmää Carolineen. Caroline huomauttaa Samin raatavan Gabin häiden eteen Rafen vuoksi. Rafe ja Sami juttelevat, mutta keskustelu muuttuu kiusalliseksi, kun puheeksi nousee luottamus.

Keskiviikko

Keskiviikko

Kristen yrittää suostutella Chadin liittymään perheensä seuraan jouluna, mutta Chad ei voi olla ajattelematta Gabin tilannetta. Chad haluaa Gabin kärsivän. Kristen käskee Chadin suunnitella kostonsa varovasti, jotta se varmasti toimii.

Sonny on kertonut Justinille tietävänsä, mitä Gabi on tehnyt. Justin käskee Sonnyn olla puhumatta asiasta ja lähtee tapaamaan Chadia. Hän varoittaa Chadia rikkomasta sopimustaan tai hän joutuu vankilaan Nickin hakkaamisesta. Abby näkee heidät ja kysyy Chadilta, mitä on tekeillä. Chad valehtelee. Hän ja Abby juttelevat rakkauden puutteesta elämässään. Chad pyytää Abbyä ulos.

Gabi ja Nick menevät tapaamaan Ericiä, joka kutsuu heidät esiaviolliseen neuvontaan. Myöhemmin he näkevät Willin ja Sonnyn pubissa. Sonny haluaa Willin pysyvän kaukana Gabista. Gabi sanoo haluavansa jutella Sonnyn kanssa. Hän tajuaa Chadin kertoneen Sonnylle kaiken. Hän ilmoittaa, ettei anna Sonnyn tai Chadin pilata hänen elämäänsä.

Brady on ostanut Kristenille rannekorun. Hän alkaa kirjoittaa korttia lahjan mukaan, mutta Victor keskeyttää hänet. Brady käskee isoisänsä olla puuttumatta hänen asioihinsa. He lähtevät yhdessä kahville ja törmäävät Kristeniin. Victor käskee Bradyn erossa tästä. Brady sanoo Kristenin muuttuneen, mutta Victor  ei usko sitä. Myöhemmin Victor pyytää Johnin kartanolle ja sanoo Kristenin olevan yhä viekas. John on juuri lähdössä, kun hän näkee Kristenille osoitetun lahjan. Samaan aikaan hotellissa, Kristen ja Brady rakastelevat. Brady haluaa antaa lahjansa Kristenille, mutta tajuaa unohtaneensa sen kartanolle. Kun he ovat pukeutumassa, John koputtaa oveen. Brady piiloutuu Kristenin avatessa oven. Johnilla on kädessään Bradyn lahja Kristenille.

Marlena haluaa kertoa Johnille totuuden Kristenistä ja Bradystä, muttei pysty siihen. Myöhemmin hän melkein uskoutuu Ericille, mutta tajuaa Kristenin olleen oikeassa. Hän on helpottunut, että Kristen haluaa Bradyn eikä Johnia.

Torstai

Keskiviikko

John kertoo uskovansa, että Brady on tarkoittanut lahjan Kristenille kiitoksena. Hän kertoo saaneensa tietää, että Marlena murtautui Kristenin huoneeseen ja sanoo olevansa kiitollinen, ettei tämä nostanut syytettä. John lähtee. Brady antaa virallisesti lahjansa Kristenille. Kristen on liikuttunut, mutta hänellä on yhä selkästi oma tavoitteensa. Myöhemmin Kristen menee tapaamaan Jenniferiä sairaalaan.

Daniel käy tutkimuksissa, jotka vahvistavat, että hänen vapinansa on parantunut. Hän voi jatkaa uraansa lääkärinä. Samaan aikaan Jennifer on lähdössä sairaalasta. Kumpikin odottaa toistensa näkemistä. Kun he törmäävät toisiinsa, Daniel tajuaa, ettei Jennifer muista rakkaudentunnustustaan. Jennifer palaa kotiin ja muistaa yhtäkkiä sanansa Danielielle.

Sami tapaa EJ:n ja kertoo tälle auttavansa Gabia häiden suunnittelussa. Asia ei haittaa EJ:tä. Sillä välin Rafe tapaa Hopen ja yrittää olla arvostelematta Nickiä, mutta se on hänelle vaikeaaa.

Will sanoo Gabille tuntevansa olonsa epämukavaksi siitä, että Eric vihkii Gabin ja Nickin. Gabi sanoo uskovansa, että kaikki järjestyy. Kukaan ei kyseenalaista Nickin isyyttä. Myöhemmin Gabi etsii Chadin käsiinsä ja muistuttaa tämän joutuvan vankilaan, jos tämä rikkoo heidän sopimustaan. Chad sanoo epäilevänsä, ettei Gabi ole kertonut kaikkea tilanteestaan. Kun Gabi palaa pubiin, hän istuu alas suunnittelemaan häitään Samin, Hopen ja Rafen kanssa. Hän lipsauttaa raskautensa olevan pidemmälle kuin mitä Nick on kertonut Hopelle.

Perjantai

Ei jaksoa