9.4-13.4.2012

Maanantai

Maanantai

 John ja Hope teeskentelevät olevansa yhä hypnoosissa, kun Stefano kysyy heiltä lehtileikkeestä. He sanovat virkailijan antaneen sen heille. Stefano ilmoittaa haluavansa munansa. Hope melkein paljastaa, että muna on jo heillä, mutta John ehtii väliin. John lupaa, että Stefano saa munansa pian.

Jäätyään kahden John varoittaa, ettei Stefanoon voi luottaa. Stefano ei selvästikään aikonut palauttaa heitä takaisin Johniksi ja Hopeksi saatuaan munan. Hope tajuaa, että Anastasia-munissa on yllätys sisällä. He saavat munan auki ja innostuvat sen sisällöstä.

Kate uskoo Stefanon rakastavan Marlenaa, joten hän rakastelee Ianin kanssa. Hän tajuaa tehneensä ison virheen, koska rakastaa yhä Stefanoa. Kate varoittaa Stefanon satuttavan Iania, jos saa tietää heidän rakastelustaan. Ian sanoo, ettei pelkää Stefanoa. Sillä välin Stefano saa tietää Katen petoksesta. Hän on murtunut, mutta muuntaa surunsa vihaksi ja kostonhaluksi.

Lucas haluaa tietää, miksi EJ muutti Samia vastapäätä. Hän ei halua EJ:n yrittävän iskeä Samia. EJ sanoo, että Lucasin kannattaisia huolehtia mielummin kihlatustaan.

Rafe kannustaa Nicolea pysymään positiivisena tämän raskauden suhteen. Lucas näkee heidät yhdessä ja varoittaa Rafen ja Nicolen suhteen ajavan EJ:n ja Samin takaisin yhteen. Rafe vastaa varoittamalla Lucasia Samista. Hän uskoo Samin ja EJ:n haluavan yhä toisiaan.

EJ yrittää jälleen selvittää asiat Nicolen kanssa. Nicole uskoo EJ:n muuttaneen Samin lähelle, koska Sami on ainut nainen, jonka EJ todella haluaa. EJ jättää viestin Samille ja ilmoittaa, että heidän täytyy jutella tulevaisuudestaan.

Madison järjestää tapaamisen Sergen kanssa korjatakseen Bradyn maineen pilalle menneen illallisen jälkeen. Brady ja Madison ryhtyvät yllättäen yhteistyöhön.

Tiistai

 John ja Hope avaavat munan ja löytävät sen sisältä puolikkaan kultaisen kolikon, johon on kaiverrettu jotain. He yrittävät murtaa koodin, mutta eivät onnistu. He päättävät pitää kolikon itsellään varalta, että Stefano yrittää huijata heitä. John luo kopion kolikosta. He pyytävät Stefanon hotellille ja antavat munan tälle. Stefano antaa heidän vastineeksi matkata pois. John ja Hope kiirehtivät lentokentälle. Stefano raivostuu tajutessaan kolikon olevan väärennös. Hän saa tietää Johnin ja Hopen yrittävän päästä Salemiin ja tajuaa, etteivät he ole enää hänen vallassaan. Juuri kun Hope ja John ovat astumassa lentokoneeseen, virkailija saa puhelun.

Stefano on raivoissaan Katen petoksesta. Hän soittaa tälle kartanolle, jossa Kate on yrittänyt saada Ianin unohtamaan, että he makasivat yhdessä. Stefano pyytää Katelta anteeksi äkkilähtöään. Hän sanoo kaipaavansa ja rakastavansa Katea. Kate tuntee syyllisyyttä varsinkin, kun Stefano paljastaa vakoilleensa Marlenaa tuhotakseen Johnin. Kate on kauhuissaan väärinymmärryksestään. Ian ei suostu luopumaan hänestä taistelematta. Kate saa Ianin lopulta lähtemään ja purskahtaa sen jälkeen itkuun.

EJ ilmestyy Samin asunnolle ja suutelee tätä intohimoisesti. Sami on ihmeissään, mutta EJ selittää todistaneensa, ettei heidän välillään ole mitään romanttista. EJ sanoo muuttaneensa Samia vastapäätä ollakseen lähellä lapsiaan. He ovat kumpikin samaa mieltä siitä, että heidän yhdessäolostaan seuraa aina kipua ja tuskaa. EJ yrittää korjata Samin vuotavan putken, mutta putki pamahtaa ja alkaa suihkia vettä. Hänen täytyy riisua paitansa, jotta Sami voi kuivata sen. EJ lohduttaa Samia, kun avautuu hänelle. Myöhemmin he sopivat pysyvänsä vain ystävinä, mutta heidän välisistään reaktioista päätellen se tulee olemaan vaikeaa.

Will myöntää Sonnylle olevansa homo. Sonny on iloinen ystävänsä puolesta. Hän neuvoo Williä, miten kertoa asiasta tämän vanhemmille. Will sanoo, ettei halua kertoa äidilleen, mutta Sonny käskee hänen harkita asiaa. He halaavat, mikä aiheuttaa kipinöitä heidän välillään.

Keskiviikko

Keskiviikko

EJ on juuri lähtenyt Samin luota, kun Johnny tulee sanomaan, että haluaa nähdä isänsä. Sami pyytää EJ:n takaisin. Heillä on lämmin perhehetki. Rafe vie Nicolen katsomaan asuntoja. He näkevät Samin ja EJ:n avoinaisesta ovesta. Johnnyn mentyä nukkumaan, nelikko ottaa yhteen. Sami antaa Nicolen kuulla kunniansa Rafen kanssa makaamisesta. Nicole vastaa samalla mitalla. Hän melkein lipsauttaa odottavansa EJ:n vauvaa, mutta Rafe onnistuu korjaamaan asian. Nicole ja EJ menevät juttelemaan käytävään.

Sami ja Rafe raivoavat toisilleen. Sillä välin EJ purkaa sydäntää Nicolelle. Nicole ilmoittaa, ettei pysty enää luottamaan EJ:hin kaiken tapahtuneen jälkeen. EJ on murtunut. Rafe ja Nicole lähtevät paikalta yhdessä.

John ja Hope pysäytetään ennen koneeseen pääsyä. He yllättyvät, kun agentti-Spencer ilmestyy auttamaan heitä. He kertovat tälle kaikesta tapahtuneesta ja antavat kolikon hänen haltuunsa. Spencer lähettää kolikon analysoitavaksi, jotta se saadaan murrettua. Yksi Stefanon kätyreistä uhkaa heitä aseella. Yhdessä he taltuttavat miehen ja kiirehtivät ISA:n yksityiskoneeseen. Vihainen Stefano saa tietää heidän paostaan.

Chad, Melanie ja Gabi menevät Brady Pubiin käytyään elokuvissa. Chad kysyy Gabilta kahden kesken, onko tällä kiireitä myöhemmin. Gabi luulee Chadin haluavan viettää aikaa hänen kanssaan. Hän on pettynyt, kun Chad suunnitteleekin romanttista iltaa Melanielle ja tarvitsee Gabin apua sen toteuttamiseen. Gabin on pakko suostua. Koristellessaan Chadin asuntoa, hän suuttuu ja rikkoo yhden Chadin ja Melanien kehystetyistä kuvista. Hän ottaa kuvan mukaansa ja lähtee. Myöhemmin hän repii kuvan pieniksi paloiksi. Chad vie Melanien asunnolleen, jossa he rakastelevat ensimmäistä kertaa.

Torstai

Torstai

Billie löytää DiMeroiden kartanosta piilotettuja papereita, mutta ennen kun hän ehtii kuvata ne, EJ palaa kotiin. EJ ei paljastaa nähneensä hänet, mutta hankkiutuu eroon hänestä.

Jäätyään yksin EJ tutkii paperit itse ja järkyttyy niiden sisällöstä. Hän suree asiaa yhä, kun Nicole ilmestyy kartanolle. EJ myöntää Stefanon pettäneen hänet. Nicole luulee EJ:n tietävän, että Stefano huijasi Abelle voiton pormestarinvaaleissa. EJ voitti vain, koska Nicole korjasi tilanteen. EJ sanoo puhuneensa John Blackin lavastamisesta syylliseksi eläkekavallukseen. Hän tuntee itsensä yhä surkeammaksi. EJ paljastaa kehittäneensä juonen itse todistaakseen isälleen pystyvänsä johtamaan perhettä. Hän uskoi onnistuneensa, mutta tajuaa nyt Stefanon juonineen itse hänen selkänsä takana. Stefano on vienyt EJ:n talteen laittamat eläkerahat.

Rafe avautuu Danielille Nicolen tilanteesta ja Carriesta. Carrie soittaa Rafelle ja pyytää tätä tulemaan tapaamaan häntä. Daniel antaa Rafelle neuvoja entisen suhteensa pohjalta.

Rafe tapaa Carrien, mutta pettyy, kun Austinkin ilmestyy paikalle. Austin ja Carrie haluavat päättää Carrien ja Rafen yhtiökumppanuuden virallisesti. Rafe allekirjoittaa paperit, mutta on ihmeissään Carrien kylmästä asenteesta. Austin lähtee tapaamaan Billietä. Hän kertoo olevansa luottavainen avioliittonsa tulevaisuuden suhteen. Samaan aikaan Rafe kysyy Carrielta tämän asenteesta. Carrie sanoo olevansa oikeutettu käytökseensä Rafen valehdeltua hänelle Nicolesta. Carrie tietää Nicolen odottavan Rafen lasta. Hän sanoo, ettei Rafe ollutkaan se mies, joksi hän tätä luuli. Rafe haluaa kertoa Carrielle totuuden.

Melanie herää Chadin sylistä. Chad antaa hänelle aamutakin, jota Melanie säilyttää hänen asunnollaan. He viettävät päivän yhdessä sängyssä.

Perjantai

Perjantai

Marlena on innoissaan, kun John palaa kotiin. John selittää, mitä Stefano taki hänelle ja Hopelle. Marlena on vain onnellinen, että John palasi kotiin. Hänen ilonsa ei kestä kauan, kun John paljastaa työskentelevänsä yhä ISA:lle. Marlena rukoilee Johnia lopettamaan työnsä. John sanoo haluvansa kukistaa Stefanon suojellakseen perhettään.

Hope kiirehtii sairaalaan Bon luokse. Hän kiittää Billietä tämän huolenpidosta Bota kohtaan. Billie tuo Ciaran tapaamaan äitiään. Heidän lähdettyään, Hope rukoilee Bota antamaan hänelle merkin, että tämä tulee kuntoon. Tajuton Bo koskettaa Hopen kättä.

EJ suree yhä Stefanon petosta. Hän myöntää isänsä hyväksynnän merkitsevän hänelle todella paljon. Nicole yrittää lohduttaa häntä. EJ tajuaa Nicolen välittävän yhä hänestä. Hän nojautuu suutelemaan Nicolea, mutta Samin saapuminen keskeyttää heidät. Nicole lähtee. EJ on kiukkuinen Samille, joka myös lähtee paikalta kiireessä. Myöhemmin EJ yrittää jäljittää kadonneita rahoja.

Billie soittaa Spencerille. Hän palaa kartanoon tutkimaan löytämiään papereita. Hän yllättyy, kun paperit ovat kadonneet. EJ saapuu paikalle paperit kädessään.

Rafe yrittää kertoa Carrielle totuuden. Sami ja Lucas keskeyttävät heidät. Carrie törmää Marlenaan ja Johniin ja kertoo heille, että hänellä on yhä tunteita Rafea kohtaan. Rafe sanoo Nicolelle melkein paljastaneensa koko jutun Carrielle. Nicole tarjoaa Rafelle vapautta heidän juonestaan, mutta Rafe haluaa olla Nicolen ja tämän vauvan tukena.

Lucas tekee leirin Samin olohuoneeseen piristääkseen tätä. Sami huomauttaa vihaavansa retkeilyä, mutta Lucas muistuttaa häntä heidän yhteisestä telttaretkestään, jolla he myönsivät tunteensa toisiaan kohtaan. Lucas saa Samin rentoutumaan. He ja lapset pitävät hauskaa yhdessä.