23.4-27.4.2012

Maanantai

Maanantai

EJ sanoo Nicolelle aikovansa voittaa tämän takaisin. Kun EJ avautuu ongelmistaan, Nicole tuntee myötätuntoa häntä kohtaan. Nicole kutsuu EJ:n luokseen. EJ tunnustaa jälleen rakastavansa Nicolea ja vannoo totettuavansa tämän unelmat omasta perheestä. Nicole sanoo lopulta ottavansa EJ:n takaisin, jos tämä suostuu muuttamaan pois Salemista.

Austin vakuuttaa Samille, ettei usko Carriella olevan enää tunteita Rafea kohtaan. He näkevät Carrien ja Rafen yhdessä ja keskeyttävät näiden keskustelun. Sami kertoo  kaksikolle olevansa CW:n uusi johtaja. Rafen ja Samin poistuttua paikalta, Austin kysyy Carrielta, onko tällä yhä tunteita Rafea kohtaan. Carrie ei pysty kieltämään asiaa. Austin käskee Carrien kertoa, jos tämä ei pysty pääsemään yli Rafesta. Carrie peittää epävarmuutensa ja sanoo sitoutuvansa Austiniin. Myöhemmin kun he rakastelevat, Carrien ajatukset kääntyvät taas Rafeen.

Ian uskoo Katen ja Madison pystyvän unohtamaan erimielisyytensä ja johtamaan Mad Worldia yhdessä. Kate ei ole niin varma, mutta ottaa silti työn vastaan. Ian ostaa Katelle uuden vaatevaraston. He menevät yhdessä kahvilaan, jossa Kate kuulee Celesten ja Cameronin juttelevan Lexiestä. Kate ryntää kertomaan Lexien sairaudesta Stefanolle.

Lucas tapaa Samin ja varoittaa häntä Katen ja Madisonin yhteistyöstä. Sami ei ole huolissaan, koska hän uskoo kaksikon tuhoavan toisensa ensin. Lucas kertoo Samille menettäneensä työnsä. Hänen kihlattunsa soittaa ja eroaa hänestä. Sami lohduttaa Lucasia ja sanoo, että hänellä on tälle ehdotus.

Lexie tapaa speasialistin, tri Yun. Lexie ja Cameron viettävät aikaa yhdessä odottaessaan testituloksia. Tri Yu palaa lopulta kertomaan, että mitään ei ole tehtävissä. Lexiellä on vain viikkoja elinaikaa. Kaikki ovat surullisia ja Lexie purskahtaa itkuun. Abe ja Lexie lohduttavat toisiaan ja päättävät ottaa kaiken irti jäljellä olevasta ajastaan.

Tiistai

Kate ilmestyy DiMeroiden kartanolle kertomaan Stefanolle Lexiestä. Stefano ei aluksi usko häntä, mutta totuus valkenee, kun Lexie soittaa ja pyytää Stefano sairaalalle. Lexie kertoo isälle kasvaimestaan. Stefano murtuu ja halaa tytärtään. Lääkäri kertoo hänelle, että Lexien kasvain saattaa olla seurausta viemärien myrkkykaasuista. Stefano muistaa Andren pitäneen Lexietä vankina siellä. Hän mutisee Lexien sairauden olevan hänen syytään. Abe kuulee sen.

EJ yrittää vakuuttaa Nicolelle, ettei voi lähteä Salemista. Nicole syyttää hänen haluavan jäädä kaupunkiin Samin takia. EJ kieltää asian. Nicole on vihainen. Hän törmää myöhemmin Samiin ja antaa tämän kuulla kunniansa. Nicole kävelee aukiolle ja näkee kyltin, jonka mukaan EJ on rakennuttamassa kaupunkiin leikkipuistoa. Yhtäkkiä hän tuntee kovaa kipua mahassaaan.

Sami tarjoaa Lucasille työtä. Lucas sanoo haluavansa ajatella asiaa. Kun hän kuulee Katen suunnittelevan Samin tuhoamista, hän päättää hyväksyä Samin tarjouksen.

John, Hope, Bo ja Marlena saavat tietää, että kolikon koodi on murrettu. Siitä paljastui nimi Yvette. Kukaan heistä ei tunnista nimeä. Bo tajuaa lopun koodin olevan kolikon toisessa puolikkaassa. He pelkäävät Stefanon tulevan heidän peräänsä nähdessään tämän sairaalassa. He saavat kuulla Lexien kasvaimesta.

Keskiviikko

Keskiviikko

Abe tajuaa Stefanon saattavan olla osallinen Lexien kasvaimen syntyyn. Stefano tuntee syyllisyyttä asiasta. Nicole ilmestyy sairaalalle hakemaan hoitoa. EJ yrittää päästä tapaamaan tätä, mutta Nicole ei halua häntä huoneeseensa. Rafe pääsee tapaamaan Nicolea. EJ pyytää apua Stefanolta. Stefano ei suostu, mikä suututtaa EJ:n. EJ uhkailee häntä. Stefano lähtee kotiin.

Daniel hoitaa Nicolea, mutta tämä rauhoittaa vasta, kun Rafe tulee paikalle. Rafe rauhoittelee häntä. Nicole näkee unta, jossa hän on synnyttänyt lapsensa. Hän näkee EJ:n rinnallaan, mutta EJ muuttuu pian Rafeksi. Nicole herää unestaan ja tajuaa, että hänellä on tunteita Rafea kohtaan.

Melanie ja Chad ovat lähdössä lyhyelle matkalle. Kun Gabi näkee heidät, hän muistuttaa Chadia heidän kuvauksistaan. Hän pettyy kuullessaan kuvausten peruuntumisesta. Myöhemmin juuri kun Chad ja Melanie ovat lähdössä, Gabi juoksee paikalle päättömän nuken kanssa ja sanoo, että se jätettiin hänen ovelleen uhkaavan viestin kanssa.

Abby näkee Cameronin ja saa tietää Lexiestä. Hän lohduttaa Cameronia. Celeste lukee tarot-kortteja Abbylle. Hän käskee Cameronin pysyä kaukana Abbysta, koska tätä ympäröi vaaran aura.

Torstai

Torstai

EJ kuulee Stefanon tilaavan testejä viemärien ilmasta. Hän kysyy isältään, onko tämä vastuussa Lexien kasvaimesta. EJ on yhä myös yhä vihainen isänsä rahavarkaudesta ja vaalivilpistä. Tunteikas Stefano sanoo testanneensa poikaansa, koska rakastaa tätä ja haluaa valmistaa tätä tulevaan. EJ uskoo Stefanon puhuvan totta, mutta tuntee myös etääntyneensä tästä viime viikkojen aikana. Stefano melkein näyttää EJ:lle paperin, joka todistaa, ettei EJ ole hänen poikansa, mutta puhelu keskeyttää heidät. Kun EJ palaa huoneeseen, Stefano on kadonnut.

Carrie murtuu kuullessaan Rafen vakuuttavan sitoutumustaa Nicoleen ja heidän lapseensa. Daniel palaa kertomaan, että Nicolen testitulokset ovat kunnossa ja Nicole voi mennä kotiin. Hän haluaa Nicolen kertovan EJ:lle totuuden vähentääkseen tämän stressiä. Nicole ei suostu, koska ei halua lapsestaan DiMeraa. Kun Nicole valmistautuu lähtemään sairaalasta, hän törmää Carrieen. Hän sanoo toivovansa, että Carrie ymmärtää, että hän ja vauva tarvitsevat Rafea. Carrie ryntää pois paikalta. Rafe haluaa kertoa hänelle totuuden, mutta Carrie ei suostu kuuntelemaan häntä.

Melanie ja Chad peruvat matkansa kuultuaan, että Gabia vainotaan. Gabi sanoo, ettei halua kertoa poliiseille, jotta Rafe ei pakota häntä lopettamaan mallina toimimista. Melanie ei halua Gabin olevan yksin, joten hän ehdottaa tämän muuttavan Chadin luokse. Abby on epäluuloinen Gabin ajoitusta kohtaan.

Madison ja Brady tapaavat Justinin, joka kertoo, että Ianilla on oikeus nimittää Kate Mad Worldin toiseksi johtajaksi. Brady yrittää piristää Madisonia keskittymällä heidän tuleviin häihinsä.

Perjantai

Perjantai

Sami ja Lucas viettävät päivää Allien ja Willin kanssa. Willin ja Samin välit ovat edelleen kireät, mutta Lucas toimii sovittelijana. Sami on kiitollinen Lucasille. He päätyvät suutelemaan.

Billie ja EJ jatkavat toistensa ärsyttämistä yrittäessään selvittää, mitä Stefano puuhaa. Billie käskee EJ:n selvittää, miten syytteet Johnia vastaan saatiin hylättyä.

Bo palaa kotiin sairaalasta. John, Marlena ja Hope kertovat hänelle, mitä Alamainiassa tapahtui. Bo on pettynyt siihen, etteivät Hope ja John saaneet avioeroa. Stefano lähettää heille uhkaavan tekstiviestin. Hän haluaa kolikkonsa tai joku tulee kärsimään. John haluaa järjestää suojelua Marlenalle, Bolle ja Hopelle. Hän ja Marlena lähtevät kotiinsa eivätkä tiedä, että heitä seurataan. Bo ja Hope päättävät unohtaa huolet hetkeksi ja alkavat rakastella. He eivät tiedä jonkun katselevan heitä ulkoa. Samaan aikaan Marlenan ja Johnin kimppuun hyökätään. Hyökkääjä pitää veistä Marlenan kurkulla.