2.4-6.4.2012

Maanantai

Maanantai

Carrie kertoo Marlenalle Abbyn valheista. Hän sanoo, ettei ole varma, haluaako yrittää pelastaa avioliittonsa. Carrie tajuaa lopulta haluavansa olla Rafen kanssa. Hänen lähdettyään, Marlena soittaa Romanille ja kertoo olevansa huolissaan Johnista. Marlena tietää, että jokin on vinossa.

EJ uskoo Nicolen odottavan hänen lastaan. Hän on ensin rakastava ja huolehtivainen, mutta hänen asenteensa muuttuu, kun Nicole sanoo, ettei halua olla hänen kanssaan. EJ vannoo, ettei anna Nicolen pitää hänen lastaan erossa hänestä. Rafe möläyttää lopulta olevansa vauvan isä. EJ ei usko häntä, mutta Nicole vahvistaa asian. Myöhemmin Carrie näkee heidät ja kuulee Nicolen odottavan Rafen lasta.

Sami rukoilee Lucasia jäämään. Lucas sanoo kihlattunsa tarvitsevan häntä. Sami voi hänen puolestaan turvautua EJ:hin. Sami kieltää, että hänen ja EJ:n välillä on mitään. Lucas huomauttaa, että on selvää, että Samilla on selvittämättömiä tunteita EJ:ta kohtaan. Hän ei halua Samin jälleen kerran pilaavan hänen elämäänsä. Lucas käskee Samin selvitä omillaan ja lähtee. Sami juoksee Lucasin perään ja sanoo selvittämättömien tunteidensa kohdistuvan tähän.

Soturi-John ja Gina yllättyvät, kun Stefano ilmestyy heidän yksityiseen pokeripeliinsä. He suostuvat pelaamaan tämän kanssa. Jos Stefano voittaa, Johnin ja Ginan on haettava hänen Anastasia-munansa välittömästi. Jos Gina voittaa, Stefano lupaa jättää heidät rauhaan. Stefano voittaa pelin. Hän maksaa salaa jakajalle, joka auttoi häntä huijaamaan. John ja Gina tiesivät Stefanon huijaavan, mutta eivät välittäneet siitä. He aikovat myydä munan ja kadota ikuisiksi ajoiksi.

Tiistai

Sami rukoilee Lucasia jäämään Salemiin ja sanoo rakastavansa tätä. Lucas uskoo Samin sanovan niin vain, koska hän on kihloissa jonkun muun kanssa. Hän ei aio jättää kihlattuaan ja palata yhteen Samin kanssa. Lucas menee hyvästelemään Katen. Ennen kun hän ehtii mennä lentokentälle, hän saa tietää “sihteerinsä” peruttaneen hänen lentonsa. Lucas menee tapaamaan Samia ja sanoo tietävänsä tämän peruttaneen lennon. Sami myöntää tekonsa. Lucas ei kuitenkaan ole hänelle vihainen.

Carrie juoksee pois paikalta muiden huomaamatta kuultuaan Rafen saaneen Nicolen raskaaksi. Austin löytää hänet itkemästä. Hän sanoo tekevänsä kaikkensa pelastaakseen heidän liittonsa. Carrie sanoo haluavansa saada liiton toimimaan tällä kertaa.

EJ vaatii Nicolen menevän isyystestiin. Hän, Nicole ja Rafe menevät sairaalalle, jossa he saavat tietää, että testi voidaan tehdä vasta 10 viikon kuluttua. EJ uskoo Nicolen odottavan hänen lastaan. Nicole tunnustaa Rafelle pelkäävänsä, että EJ saa tietää totuuden.

Gina tapaa vanhan heilansa, kreivi Wilhelmin. He menevät yhdessä Wilhelmin linnaan. Sinne John ja Gina ovat piilottaneet munan vuosia aiemmin. John piiloutuu huoneeseen. He onnistuvat saamaan Wilhelmin huumattua tajuttomaksi ja löytävät munan.

Roman ja Abe tapaavat Marlenan pubissa. Marlena kertoo olevansa huolissaan Johnista ja Hopesta. Hän pelkää Stefanon liittyvän asiaan. Marlena ja Roman menevät tapaamaan Katea ja kysymään tietääkö tämä, missä Stefano on. Kate vannoo, ettei tiedä.

Kate vierailee Lexien luona ja kysyy tältä Stefanosta ja Marlenasta. Lexie ei tiedä mitään, mutta ihmettelee Katen uteliaisuutta. Myöhemmin Abe ja Lexie juhlistavat vuosipäiväänsä. Lexien pää alkaa taas särkeä ja hän pyörtyy.

Keskiviikko

Keskiviikko

Abe on huolissaan Lexiestä. Lexie herää eikä halua hänen soittavan ambulanssia. Abe pyytää Danielin tulemaan katsomaan Lexietä. Daniel ei löydä mitään vikaa, mutta haluaa Lexien käyvän tarkemmissa testeissä. Lexie ei haluaisi, mutta Theo tekee päätöksen hänen puolestaan. Yhtäkkiä Celeste ilmestyy paikalle. Hän käskee Lexien mennä välittömästi lääkäriin, koska tämä on hengenvaarassa.

Daniel ja Billie tapaavat toisensa ja flirttailevat. Daniel joutuu lähtemään tutkimaan Lexien ja Billie saa puhelun agentti Spenceriltä. Billie antaa Spencerille ottamansa kuvat Stefanon papereista. Hän uskoo yhä EJ:n kavaltaneen eläkkeet. Spencer käskee Billien hankkia lisää todisteita.

John ja Gina juhlistavat munan löytymistä. John näkee Marlenan kuvan ja alkaa saada muistoja tästä. Lopulta hän muistaa, kuka oikeasti on. Gina miettii, mikä on vialla. John kertoo hänelle Bosta ja kutsuu häntä Hopeksi.

Sami yrittää saada Lucasin jäämään kaupunkiin. Lucas suostuu lopulta jäämään vielä vähäksi aikaa. Hän soitta kihlatulleen ja kertoo asiasta. EJ ilmestyy paikalle ja kertoo Samille Nicolen odottavan Rafen lasta. Lucas yrittää piristää Samia, mutta tämä on loukkaantunut. Myöhemmin Lucas auttaa Samia muutossa, kun EJ ilmestyy taas paikalle. EJ ilmoittaa muuttavansa Samia vastapäätä olevaan asuntoon.

EJ pyytää Williä pitämään Nicolea silmällä, vaikka Will joutuisi sen takia olemaan poissa koulusta. Marlena kuulee sen ja antaa EJ:n kuulla kunniansa. EJ ja Marlena juttelevat kahden Willin tilanteesta ja päättävät, että tämä tarvitsee tilaa ollakseen oma itsensä. EJ lähtee. Will valittaa Marlenalla, että kaikki yrittävät saada hänet hyväksymään itsensä, mutta miten se onnistuu muiden hoputtaessa. Will myöntää lopulta olevansa homo.

Torstai

Torstai

Rafe ja Nicole kertovat Danielille, että EJ tietää Nicolen raskaudesta. Rafe kertoo ilmoittautuneensa lapsen isäksi. Daniel on otettu Rafen sitoutumisesta. Nicole tarjoutuu päästämään Rafen pois koko sotkusta, mutta tämä haluaa auttaa häntä. Rafe ja Nicole päättävät saada isyystestin tulokset vaihdettua jotenkin.

Rafe ja Nicole törmäävät Carrieen ja Austiniin pubissa. Carrie yrittää olla innoissaan yhteenpalustaan Austinin kanssa, mutta hänen sydämensä ei ole mukana. Hän sanoo Rafelle, että heidän flirttailunsa oli virhe. Rafe toivottaa Carrielle ja Austinille onnea. Hän sanoo Nicolelle melkein kertoneen Carrielle totuuden, mutta nyt siitä ei olisi hyötyä, koska Carrie ei ikinä tuntenutkaan mitään häntä kohtaan.

Abe ja Lexie ovat yllättyneitä Celesten paluusta. Celeste sanoo tarot-korttiensa kertoneen Lexien olevan vaarassa. Yhdessä he lähtevät sairaalalle viemään Lexien testeihin. Odottaessaan testituloksia Celeste sanoo, että hänellä on kerrottavaa. Danielin paluu huoneeseen keskeyttää hänet. Daniel sanoo, että uutiset eivät ole hyviä.

Marlena ja Will keskustelevat Willin tunnustuksesta. Will tuntee itsensä vapautuneeksi, mutta hän on yhä huolissaan tulevaisuudestaan. Hän ei tiedä, kenelle kertoo seuraavaksi. Marlena tekee selväksi rakastavansa Williä kaikesta huolimatta.

Melanie hermostuu, kun Gabi kertoo haukkuneen tätä ja paljastaneen tämän menneisyyden bilehileenä Mad Worldin nettisivuilla. Chad vannoo rakastavansa Melanieta tämän menneisyydestä huolimatta. Melanie on liikuttunut. Hän päättää poistaa viestin sivuilta. Gabi on pettynyt, kun Chad ja  Melanie vaikuttavat entistä läheisemmiltä. Paljastuu, että hän kirjoitti viestin.

Abbyn ystävät yrittävät lohduttaa tätä Austin-sotkun suhteen. Hän on surullinen nähdessään Carrien ja Austinin suutelevan. Hän kääntyy lähteäkseen, mutta törmää komeaan nuoreen mieheen, Cameroniin. Cameron on vihainen, koska Abby hajotti hänen kehystetyn kuvansa.

Perjantai

Perjantai

John on vapautunut Stefanon hypnoosista ja yrittää saada Hopenkin hereille, mutta Gina vastustelee. Gina haluaa rakastella Johnin kanssa. John lukitsee Ginan huoneeseen ja yrittää etsiä jotain, millä saa Hopen takaisin. Hän löytää kuvan Salemin sanomalehdestä ja yrittää muistuttaa Hopea Bosta. Hope näkee Bon kuvan ja palaa lopulta omaksi itsekseen. Ennen kun he ehtivät juhlia, Stefano ilmestyy paikalle. He teeskentelevät olevansa yhä hypnoosissa, mutta Stefano löytää sanomalehden.

Kate menee tapaamaan Iania loukkaantuneena Stefanon tunteisiin Marlenaa kohtaan. Todellisuudessa Stefano lähetti tarkoituksella Marlenan kuvat Katelle ja testasi tämän uskollisuutta häntä kohtaan, koska hän tiesi Ianin ja Katen suhteesta. Ian kertoo Katelle jättäneensä tämän suojellaakseen tätä. Hän palasi Salemiin jatkamaan siitä, mihin he jäivät. Kate on liikuttunut Ianin tunnustuksesta. He suutelevat intohimoisesti.

Jack ja Jennifer ovat huolissaan Abbystä. He päättävät selvittää ensin omat ongelmanssa ennen kun auttavat tytärtään. Jack myöntää pelkäävänsä, ettei ole se mies, jota hänen perheensä tarvitsee hänen stressihäiriönsä takia. Jennifer vakuuttaa Jackin olevan juuri se, mitä he tarvitsevat. Jack suutelee Jenniferiä. He kertovat Abbylle palanneensa yhteen. Abby on innoissaan. Yhdessä he menevät katsomaan Bota sairaalalle.

Daniel kertoo Lexielle, että tällä aivokasvain, jota ei voi leikata. Abe ja Celeste ovat järkyttyneitä. Lexie nousee ylös ja kävelee pois huoneesta. Abe löytää hänet potilaan luota. Lexie sanoo potilaidensa yhä tarvitsevan häntä. Vasta tehtyään työnsä hän käsittelee diagnoosinsa. Abe pitelee Lexietä ja lupaa heidän selviytyvän tästä yhdessä.

Abby lupaa korvata vihaisen Cameronin kehyksen, mutta Cameron ei halua olla missään tekemisissä Abbyn kanssa. Abby pitää Cameronia töykeänä. Myöhemmin hän näkee tämän eksyneenä sairaalassa. Abby tarjoaa apuaan. Cameron pyytää anteeksi aiempaa käytöstään ja esittelee itsensä. Hän kertoo tulleensa tapaamaa jotakuta ja olevansa hermostunut tapaamisesta. Myöhemmin Cameron tapaa äitinsä, Celesten. Celeste esittelee Lexien ja Cameronin toisilleen. Hän selittää löytäneensä Cameronin uudelleen vasta äskeittäin. Lääkärinä toimiva Cameron tutkii Lexien paperit ja sanoo haluvansa autta. Cameron törmää jälleen Abbyyn, muttei huomioi tätä mitenkään.