16.4-20.4.2012

Maanantai

Maanantai

Daniel sanoo Hopelle, ettei Bo ole valmis heräämään koomastaan. Hope kertoo tajuttomalle Bolle juttuja heidän menneisyydestään. Bon silmät aukeavat, mikä saa Hopen purskahtamaan itkuun.

Stefano on palannut Salemiin ja järjestänyt aukiolle romanttisen illallisen Katelle. Kate potee syyllisyyttä pettämisestään ja vakuuttaa Stefanolle rakkauttaan. Stefano paljastaa lopulta tietävänsä Katen maanneen Ianin kanssa. Hän potkii julmasti Katen elämästään. Kate on murtunut, mutta tilanne pahenee Stefanon antaman kirjekuoren myötä. Kate järkyttyy kirjeen sisällöstä ja saa raivokohtauksen.

EJ kysyy Billieltä, miksi tämä nuuskii kartanossa. Billie ei pysty kieltämään tekoaan.  Hän ehdottaa EJ:n ryhtyvän yhteistyöhön hänen kanssaan ja etsivän kadonneita rahoja. EJ ilmoittaa, ettei tarvitse Billien apua. Hän jää kuitenkin miettimään tämän sanoja Billien lähdettyä.

Billie käy kysymässä Danielilta, miten Bo voi. Daniel pyytää häntä illalliselle, mutta Billie ei suostu. He törmäävät sattumalta toisiinsa myöhemmin pubissa ja päättävät syödä yhdessä.

Abe ja Lexie kertovat toisilleen etsineensä aivokasvaimiin erikoistuneita lääkäreitä. EJ saapuu tapaamaan siskoaan. Hän uskoutuu tälle ongelmistaan Stefanon kanssa. Lexie lohduttaa häntä. Abe hoitaa Lexietä, kun tämän päätä alkaa taas särkeä. EJ murtuu kuullessaan Lexien aivokasvaimesta.

Abby törmää pubissa Cameroniin, joka auttaa siellä Carolinea. He kiusoittelevat toisiaan. Abby saa tietää, että Cameron on Celesten poika. Hän auttaa tätä siivoamaan. Heidän välillään on havaittavissa ihastusta.

Tiistai

Kate ilmestyy Samin asunnolle raivoissaan. Stefano on ottanut Countess Wilhelminan pois Katelta ja tehnyt Samista yrityksen toimitusjohtajan. Lucas saapuu paikalle ja on ihmeissään uutisista. Sami ei voi olla hehkuttamatta asiaa Katelle. Kate lähtee paikalta vihaisena. Lucas seuraa äitiään. Kate paljastaa hänelle, että Stefano otti heiltä myös Heartin&Homen. Nyt he ovat kumpikin työttömiä.

EJ on järkyttynyt saadessaan tietää Lexien kasvaimesta. Hän suuttuu Abelle, mutta viha muuttuu pian suruksi. EJ katuu kaikkea pahaa, mitä on aiheuttanut siskolleen ja Abelle ja lupaa auttaa näitä. Myöhemmin EJ menee Samin luokse ja haluaa nähdä lapsensa. Hän kertoo Samille Lexien tilanteesta. EJ saa tietää Stefanon antaneen CW:n Samille. Hän on  vihainen isälleen, joka on taas toiminut kysymättä häneltä. Sami miettii, onko hän silti toimitusjohtaja, mutta EJ poistuu paikalta sanomatta sanaakaan.

Hope on innoissaan, kun Bo vaikuttaa heräävän koomastaan. Bo vajoaa kuitenkin takaisin tajuttomuuteen. Daniel tutkii Bon ja ilmoittaa, että tämä on valmis heräämään koomastaan. Bo avaa silmänsä ja hymyilee Hopelle.

Marlena on yhä vihainen siitä, että John työskentelee ISA:lle. He ovat kumpikin samaa mieltä, että Stefanon on kuoltava, jos he ikinä haluavat nauttia rauhallisesta elämästä.

Keskiviikko

Keskiviikko

EJ löytää Katen kartanolta. Kate on juuri saanut tietää, että hänet on heitetty ulos sieltä. EJ sanoo uskovansa sen tapahtuvan seuraavaksi hänelle. Hän kertoo Stefanon kääntyneen häntä vastaan. Kun Stefano palaa kotiin, hän käskee heidän häipyä.

Stefano menee sairaalaan kovistelemaan Johnia ja Hopea kolikostaan. Hän haluaa sen takaisin. John ja Hope päättävät pitää kolikon ja selvittää, miksi se on niin tärkeä Stefanolle.

Austin ja Carrie törmäävät Rafeen ja Nicoleen pubissa. He päättävät lopulta lähteä ja menevät rakastelemaan hotellihuoneeseensa. Carrie lähtee sen jälkeen yksin ulos selvittämään ajatuksiaan.

Gabi pyytää Williltä apua. Hän uskoo saavansa Chadin, jos Melanie poistuu kuvioista. Gabi haluaa Willin auttavan häntä erottamaan heidät. Will on ihmeissään Gabin käytöksestä. Gabi paljastaa tunteneensa itsensä riittämättömäksi erottuaan Willistä. Will yrittää vakuuttaa Gabin siitä, ettei asia liittynyt mitenkään tähän. Hän paljastaa olevansa homo.

Chad ja Melanie pyytävät Abbyn ja Cameronin elokuviin ja yllättyvät, kun kaksikko tunteekin jo toisensa. Abby melkein tukehtuu popkorniin, mutta Cameron pelastaa hänet. Abby väittää, ettei ollut vaarassa eikä suostu kiittämään Cameronia. Juteltuaan Melanien kanssa, Abby tajuaa olleensa liian tyly Cameronia kohtaan. Hän haluaa aloittaa puhtaalta pöydältä tämän kanssa.

Torstai

Torstai

EJ ja Kate ottavat yhteen Stefanon kanssa. Kate yrittää vielä kerran pyytää anteeksi Stefanolta, mutta tämä ei halua olla hänen kanssaan tekemisissä. Stefano heittää Katen ulos. EJ ei suostu lähtemään ennen, kun saa vastauksia. Hän haluaa tietää, miksi Stefano on pilannut hänen mahdollisuutensa johtaa perhettä. Stefano vastaa EJ:n epäonnistuneen. EJ ei hyväksy vastausta. Hän haluaa, miksi Stefano kääntää selkänsä omalle lapselleen. EJ:n lähdettyä Stefano ottaa esiin Alicen kirjeen. Hän katselee sitä ja sanoo ääneen, ettei EJ ole hänen poikansa.

Ian keskeyttää Madisonin ja Bradyn kokouksen. Hän haluaa jutella kahden vaimonsa kanssa. Ian yllättää Madisonin suostumalla avioeroon. Madison ryntää kertomaan ilouutiset Bradylle. He rakastelevat. Madison kysyy Bradylta, onko tämän kosinta yhä voimassa. Brady vastaa myöntävästi. Samaan aikaan Ian puhuu puhelimessa salaperäisestä suunnitelmastaan. Myöhemmin itkuinen Kate kertoo Ianinille Stefanon karsineen hänet elämästään. Ian lohduttaa Katea ja vannoo kostavansa Stefanolle. Ian kertoo eroaikeistaan ja sanoo haluavansa olla Katen kanssa.

Gabi syyttää ensin itseään Willin homoudesta, mutta tämä vakuuttaa, ettei se ole Gabin syy. Sillä välin Melanie näkee Chadin suutelemassa faninsa kanssa. Hän tekee fanille selväksi, että  Chad on hänen poikaystävänsä. Melanie ja Chad menevät kahvilaan. Gabi näkee heidät ja pyytää vielä kerran Williä auttamaan heidän erottamisessaan. Will ei suostu. Gabi teeskentelee luopuvansa suunnitelmastaan, mutta mielessään hän haluaa yhä Chadin itselleen.

Perjantai

Perjantai

EJ vahvistaa Samille, että tämä todella on CW:n uusi johtaja. Hän tarjoutuu auttamaan Samia yrityksen kanssa. Sami huomauttaa Stefanon kääntäneen EJ:lle selkänsä. Hän ei halua suututtaa Stefanoa, joten hän kieltäytyy EJ:n tarjouksesta. Sami haluaa heidän kuitenkin olevan yhä ystäviä. Hän kysyy EJ:ltä Nicolesta. EJ myöntää haluavansa yhä vaimonsa takaisin. Myöhemmin EJ törmää Nicoleen ja sanoo, ettei voi menettää tätä.

Carrie herää sängystään Rafen kanssa, mutta tajuaa sen olleen vain unta. Todellisuudessa hän heräsi Austinin vierestä. Carrie soittaa Rafelle ja sanoo haluavansa tavata. Hän kertoo Rafelle, ettei voi olla ajattelematta tätä. Rafe myöntää halunneensa Carrien, mutta luopuneensa tästä Austinin takia. Carrie on ihmeissään. Hän haluaa tietää, miksi Rafe sitten makasi Nicolen kanssa. Rafe yrittää selittää, mutta Carrie ei halua kuunnella.

Sami törmää Austiniin ja kertoo johtavansa nyt Katen yritystä. Austin on hämmästynyt uutisesta. Keskustelu kääntyy pian Carrieen. Austin ilmoittaa, että hän ja Carrie ovat päättäneet saada liittonsa toimimaan. Sami käskee Austinin varmistaa, että Carrie on päässyt yli Rafesta.

Lucas näkee Katen ja Ianin yhdessä ja tajuaa sen olevan syy Stefanon käytökselle. Ian vakuuttaa rakastavansa Katea. Lucas muistaa tavanneensa Ianin vuosia aiemmin olleensa laskettelemassa äitinsä kanssa.

Madison kertoo Bradylle pelkäävänsä Ianin muuttaneen mielensä avioeron suhteen. Brady lupaa, ettei anna enää Ianin erottaa heitä. Madison saa tietää, että Sami johtaa nyt CW:tä. Hän julistaa sodan entistä työntekijäänsä vastaan. Ian kutsuu Madisonin tapaamiseen. Brady ja Madison saapuvat paikalle yhdessä. Myös Ian, Kate ja Lucas ovat paikalla. Ian nimeää Katen Ma Worldin toiseksi toimitusjohtajaksi. Madison on kauhuissaan. Ian ilmoittaa haluavansa heidän kukistavan Samin ja Stefanon.