27.2-2.3.2012

Maanantai

202

Vihainen Sami keskeyttää Willin ja Marlenan juttutuokion ja syyttää Marlenan kertoneen Rafelle hänen syrjähypystään. Marlena sanoo, ettei ole kertonut kenellekään, mutta Sami ei usko vaan sanoo hänen pilanneen tyttärensä avioliiton. Will ei jaksa kuunnella äitiään vaan lähtee. Marlena sanoo Willin tarvitsevan nyt äitinsä tukea. Sami yrittää udella, mikä Willillä on, mutta Marlena käskee tämän selvittää asian itse. Raivostunut Sami ryntää ulos.

Sonny on huojentunut törmätessään Williin. Will sanoo kertoneensa isoäidilleen suudelleensa poikaa, mutta hän ei ole vielä valmis myöntämään olevansa homo. Hän kertoo kaapista tuloon kohdistuvista peloistaan. Sonny yrittää saada Willin hyväksymään itsensä.

Rafe kertoo Carrielle Samin maanneen EJ:n kanssa. Carrie yrittää sovitella hänen ja Samin välejä. Rafe sanoo, ettei usko enää voivansa luottaa Samiin.

Nicole törmää Danieliin, joka on palannut kaupunkiin. Daniel huomaa Nicolen olevan järkyttynyt, mutta tämä vakuuttaa olevansa kunnossa. Kun Nicole nousee lähteäkseen, hän pyörtyy. Daniel vie hänet sairaalaan. Odottaessaan testituloksiaan Nicole avautuu EJ:n petoksesta. Daniel lohduttaa Nicole. Hän käy hakemassa testitulokset, joista selviää, että Nicole on raskaana.

Tiistai

212

Nicole ei pysty täysin iloitsemaan raskaudestaan EJ:n takia. Hän ei edes uskonut pystyvänsä enää tulemaan raskaaksi. Nicole pelkää saavansa taas keskenmenon ja pyytää Danielia tarkastamaan testitulokset. EJ saapuu sairaalalle. Nicole ei kerro hänelle raskaudestaan vaan ilmoittaa heidän suhteensa olevan ohi. Hän käskee EJ:n lähteä. Daniel palaa testitulosten kanssa ja vahvistaa Nicolen todella olevan raskaana.

Bo estää Abea hyökkäämästä EJ:n kimppuun pubissa. Kayla ja Bo käskevät Aben taistella Lexiestä. Yhdessä he miettivät myös, mikä DiMerat aikovat seuraavaksi tehdä.

Madison pyytää Iania antamaan hänen mennä. Ian ei suostu.

Jennifer menee tapaamaan Danielia ja kertoo Jackin torjuneen hänet. Daniel kuuntelee, mutta on etäinen Jenniferiä kohtaan.

Keskiviikko

222

Sami yrittää jutella Willin kanssa ja pyytää tältä anteeksi. Will alkaa avautua, mutta Sami pilaa kaiken viemällä puheenaiheen takaisin itseensä. Will sanoo häntä itsekkääksi ja lähtee. Sami on murtunut, mutta menee tapaamiseensa Katen kanssa. Hän hermostuu, kun Kate kertoo yrityksessään olevan vakooja. Kate pyytää Samin apua selvittääkseen, kuka vakooja on. Hän kertoo Samin joutuvan matkustamaan paljon tulevaisuudessa. Päivän tapahtumista järkyttynyt Sami soittaa Lucasille.

Sami ei tiedä Ianin kertoneen Katelle, että hän on vakooja. Kate kyseenalaistaa Ianin luotettavuuden, koska tämä on Madisonin aviomies ja Mad Worldin sijoittaja. Ian sanoo haluavansa pitää kaikki varpaisillaan. Myöhemmin Ianilla on outo kohtaaminen Willin kanssa.

Johnin ja Hopen on pakko jakaa hotellihuone Alamainiassa. He hakevat avioeroa, mutta joutuvat samalla j√§tt√§m√§√§n passinsa paikalliselle kuvern√∂√∂rille. John ja Hope menev√§t kahvilaan, jossa he muistelevat aikaansa “soturina” ja prinsessa Ginana. Kun Hope l√§htee soittamaan, John tapaa kaksi ISA-agenttia – John ty√∂skentelee yh√§ salaa ISA:lle. John juttelee agenttien kanssa Stefanosta. DiMerat suunnittelevat jotain suurta. John sopii tapaavansa agentit my√∂hemmin. H√§nen l√§hdetty√§√§n, salaper√§inen hahmo tappaa toisen agentin.

Torstai

232

Johnin ja Hopen mieleen tulee uusia muistoja menneisyydestä. John yrittää lähteä tapaamiseensa, mutta Hope tajuaa hänen salaavan jotain. Hän paljastaa olevansa yhä ISA-agentti. Hope vaatii päästä hänen mukaansa tapaamiseen. Kahvilaan astelee yhtäkkiä yllätysvieras.

EJ tapaa Lexien, joka syyttää häntä erostaan Aben kanssa. Hän sanoo, että oli Aben oman päätös huijata ei hänen. EJ tarjoaa Lexielle paikkaa uuden terveysprojektin johdossa. Lexie ei anna vastaustaan, vaikka paikka houkuttelee häntä.

Daniel vierailee Nicolen luona hotellissa, jossa hän yhä suree sitä, että hän odottaa lasta EJ:lle. Nicole tekee kuitenkin selväksi, että haluaa pitää lapsen keskenmenon riskistä huolimatta. Daniel kannustaa häntä kertomaan asiasta EJ:lle, mutta Nicole ei suostu. Nicole pyytää Danielia salaamaan asian ja ryhtymään hänen henkilökohtaiseksi lääkärikseen. Daniel suostuu.

Sami menee tapaamaan Rafea ja rukoilee tätä ottamaan hänet takaisin. Hän tarvitsee myös Rafen apua lasten vahtimisessa nyt, kun Kate lähettää hänet ulkomaille. Rafe tekee selväksi, ettei aio antaa Samille anteeksi. Sami  törmää EJ:hin ja antaa tämän kuulla kunniansa. EJ vastaa samalla mitalla. He syyttävät toisiaan avioliittojensa kariutumisesta.

Perjantai

242

John ja Hope odottavat ISA-agenttia tapaamiseen, mutta ovesta astuukin Stefano. Stefano sanoo olevansa lomalla ja toivottaa heille onnea avioeron saamisen kanssa. Hänen lähdettyää, John sanoo Hopelle, että heidän on oltava varovaisia. Kun he palaavat huoneeseensa, he löytävät agentin kuolleena.

Brady ei pysty olemaan ajattelematta Madisonia. Hän menee tapaamaan tätä ja kertoo Madisonille rakastavansa tätä yhä. Madison on helpottunut. Brady uskoo, että yhdessä he saavat Ianin antamaan Madisonille avioeron. Hän ja Madison rakastelevat.

Lucas ilmestyy Samin oven taakse. Hän on palannut Hong Kongista auttamaan Samia ja Williä. Sami vuodattaa tälle heti kaikki huolensa. Lucas vakuuttaa olevansa Samin tukena ja rakastavansa tätä.

Abby hakkeroi Austinin tietokoneelle selvittääkseen, minne Austin ja Carrie ovat matkustaneet. Kylpylään tuodaan kukkia. Gabi uskoo Chadin lähettäneen ne hänelle, mutta kukat ovat oikeasti Melanielle. Gabi raivostuu tajutessaan Chadin ja Melanien seurustelevan virallisesti. Kun Chad ja Melanie poistuvat huoneesta, hän paiskaa kukat maljakkoineen lattialle.

Abby saapuu pyytämään Melanieta viikonloppumatkalle kanssaan. Gabi suostuttelee Chadin antamaan heidän mennä kahdestaan. Melanien ja Abbyn lähdettä, Gabi tarjoaa Chadille hieronnan. Austin ja Carrie nauttivat yhteisestä ajastaan Green Mountain Lodgella. He hämmästyvät törmätessään siellä Abbyyn ja Melanieen. Abby teeskentelee sen olevan sattumaan, mutta Austin tietää totuuden.