9.7-13.7.2012

Maanantai

Maanantai

Rafe ja Carrie selittävät Austinille jutelleensa työasioista. Austin vie Carrien kotiin ja esittelee tälle taloa, jonka uskoo sopivan heidän perhelleen. Carrie unelmoi taas Rafesta.

EJ suostuu valheenpaljastustestiin. Roman epäilee häntä. EJ välttää vastaamasta kysymykseen, onko hän Stefanon poika, raivoamalla. EJ vastaa kieltävästi, kun häneltä kysytään tappoiko hän Stefanon. Sillä välin kun Roman ja Rafe kertovat EJ:lle tämän reputtaneen testin, salaperäinen hahmo maksaa valheenpaljastustestin järjestäjälle.

Nicole ja Daniel pitävät hauskaa ja pelaavat koripallopeliä. Nicole huijaa Danielia ja saa tämän lyömään vetoa. Nicole voittaa pelin. Daniel joutuu hieromaan hänen jalkojaan julkisella paikalla. Pian he kuitenkin juoksevat takaisin Nicolen huoneeseen rakastelemaan.

Brady yrittää vakuuttaa Madisonin siitä, että Ian on jotenkin saanut huumeita häneen. Madison ei usko häntä. Brady kertoo menneisyydestään ja sanoo haluavansa taistella heidän suhteensa puolesta. Sillä välin Ianin apuri tuo Ianille Bradyn proteiinijauheen, jotta sitä ei voida jäljittää takaisin Ianiin. Kate melkein juo lasillisen terästettyä proteiinijuomaa, mutta Ian suutelee häntä ja kaataa samalla lasin estäen Katea juomasta sitä

Tiistai

Lucas ja Sami kuhertelevat. Lucas antaa Samille Alicen antaman rannekorun. Alice halusi hänen antavan sen Samille. Lucas ja Sami uskovat Alicen tienneen, että he palaisivat vielä yhteen.

EJ järkyttyy kuullessaan, että valheenpaljastustestin hän valehteli isänsä murhaamisesta. Will yrittää puolustaa häntä. Myöhemmin EJ antaa Willin kuulla kunniansa, koska tämä käski hänen mennä valheenpaljastustestiin. Will on pahoillaan, mutta hän haluaa tietää, tappoiko EJ todella Stefanon. EJ kiistää tappaneensa, mutta uskoo poliisin jatkavan hänen vainoamistaan. Myöhemmin EJ törmää Samiin. Hän myöntää reputtaneensa valheenpaljastustestin. Sami kysyy murhasiko EJ Stefanon. Samaan aikaan Lucas törmää Williin, joka komentaa jotakuta puhelimessa. Hän ei halua Willin työskentelevän EJ:lle.

Roman, Rafe ja Spencer uskovat EJ:n luulleen läpäisevänsä testin. Roman kertoo vaistonsa sanovan, että EJ on syyllinen. Spencer haluaa heidän hankkivan lisää todisteita EJ:tä vastaan.

Daniel ja Nicole viettävät päivää sängyssä. Nicole yrittää kysyä Danielilta tämän äkkilähdöstä aiemmin aamulla, mutta ymmärtää, ettei tämä halua jutella tunteistaan. Hän tajuaa, että Daniel pelkää joutuvansa kolmiodraamaan Nicolen ja Rafen kanssa.

Keskiviikko

Keskiviikko

Sami syyttää EJ:tä Stefanon tappamisesta. EJ yrittää puolustaa itseään, mutta Sami ei usko hänen kertovan kaikkea. EJ muistuttaa olleensa Samin tukena, mutta nyt Sami ei ole valmis samaan. Hän sanoo Samin jäävän yksin, koska on niin itsekäs. Will tupsahtaa paikalle ja on samaa mieltä EJ:n kanssa. Will ja Sami riitelevät, kunnes Will lähtee. Sami ja EJ jatkavat kinasteluaan, joka on täynnä seksuaalista jännitettä. He päätyvät kasvot vastakkain valmiina suutelemaan.

Will sanoo Lucasille oppineensa tuntemaan EJ:n ja uskovan, että EJ tulee jatkossa kohtelemaan häntä kunnioituksella. Lucas ei ole vakuuttunut vaan lähtee tapaamaan Johnia ja Marlenaa. John tajuaa, että DiMeroiden perhe ei kuollut Stefanon mukana vaan myös EJ:stä on päästävä eroon. John sanoo tarvitsevansa valtaa ja rahaa, jotka hän saa ottamalla DiMeroiden imperiumin haltuunsa syntymäoikeudellaan.

Gabi yrittää saada Chadin ajattelemaan jotain muuta kuin Melanieta viemällä tämän retkelle. Chad on kiitollinen. Heidän hauska päivänsä keskeytyy, kun Carly soittaa ja kertoo, ettei ole kuullut Melaniesta. Chad miettii, minne Melanie on oikein lähtenyt.

Melanie yrittää hurmata ystävää kaipaavan Andrewn. Hän harhauttaa tämän ja yrittää paeta. Andrew saa hänet kiinni ja raivostuu Melanien petoksesta.

Torstai

Torstai

Marlena, John ja Lucas soittavat DiMeroiden imperiumin johtokunnan jäsenille ja tunnustelevat, onko mahdollista saada John imperiumin johtoon. Jäsenet eivät halua pettää EJ:tä, mutta John aikoo saada imperiumin haltuunsa jotenkin.

EJ ja Sami ovat suutelemaisillaan, mutta he vetäytyvät pois viime hetkellä. He eivät halua jutella asiasta tarkemmin, he vain totetavat, ettei mitään tapahtunut. EJ pyytää Samia huolehtimaan lapsista, jos hänelle tapahtuu jotain. Sami lupaa tehdä niin. Hän toivoo, että EJ saisi todistettua syyttömyytensä. Lucas ilmestyy paikalle juuri, kun EJ ja Sami syleilevät toisiaan.

Chad uskoo jotain pahaa tapahtuneen Melanielle. Hän ja Daniel menevät poliisiasemalle ilmoittamaan Melanien kadonneeksi. Bo ja Hope tutkiuvat asiaa ja saavat tietää, ettei Melanien puhelinta tai luottokortteja ole käytetty. Lisäksi hänen passinsa löytyi kotoa. Cameron ja Abby soittelevat ihmisille ja kysyvät tietävätkö nämä jotain Melaniesta.

Melanie yrittää suostutella Andrewn vapauttamaan hänet, mutta tämä ei suostu. Gabi saapuu varoittamaan Andrewta, että Melanieta etsitään. Andrew tekee selväksi, että jos hän jää kiinni niin Gabikin jää. Hän on nauhoittanut heidän välisensä keskustelun, josta käy ilmi Gabin osallisuus kidnappaukseen. Gabi haluaa Andrewn vapauttavan Melanien. Hän ei suostu.

Perjantai

Perjantai

Lucas ja EJ ottavat yhteen. Lucas sanoo haluavansa suojella perhettään EJ:ltä. EJ tekee selväksi, ettei aio pysyä erossa Samista, Willistä tai lapsistaan. Sami suuttuu kummallekin miehelle ja sanoo tekevänsä omat päätöksensä. EJ lähtee hoitamaan työasioita. Lucas suutelee Samia intohimoisesti ja sanoo tekevänsä kaikkensa suojellakseen perhettään.

Joku yrittää lavastaa EJ:n syylliseksi murhaan. Salaperäinen hahmo murtautuu EJ:n asuntoon ja piilottaa sinne käsineet, jotka EJ heitti pois Stefanon murhan jälkeen. Myöhemmin Rafe, Roman ja Spencer saapuvat EJ:n asunnolle etsintäluvan kanssa. Rafe löytää hanskat taulun takaa. EJ yllättyy palatessaaan kotiin ja löytäessään heidät. Hän haluaa tietää, mistä käsineet löytyivät.

Gabi lähtee poliisiasemalle Chadin pyynnöstä. Kun hän myöhemmin palaa Andrewn luokse, Anderew ja Melanie ovat kadonneet.

Chad ja Daniel haluavat epätoivoisesti löytää Melanien. Bo ja Hope saavat tietää, että Melanien viimeisin sähköposti tuli Salemista. He rajaavat alueen ja aloittavat etsinnät. Chad lähtee yksin tutkimaan paikkoja. Hän menee Andrewn talolle ja näkee ikkunasta Melanien rannekorun lattialla. Hän potkaisee oven sisään ja ryntää sisälle.