2.7-7.7.2012

Maanantai

Maanantai

Rafe ja Spencer päättävät vierailla EJ:n luona kyselemässä lisää. Rafe ehdottaa EJ:n menevän valheenpaljastustestiin. EJ lupaa miettiä asiaa kyllästyessään tämän vihjailuihin.

Will on Sonnyn kanssa. Sonny miettii, tappoiko EJ Stefanon, mutta Will ei usko EJ:n pystyneen tappamaan omaa isäänsä. Hän menee kartanolle ja löytää EJ:n työskentelemästä. Kun Will jää yksin huoneeseen, hän huomaa pöydässä jotain outoa ja löytää kirjeen, josta käy ilmi, ettei EJ ole Stefanon poika.

Marlena ja Carrie ovat ostoksilla, kun Sami näkee heidät. Sami tajuaa siskonsa olevan raskaana ja suuttuu, kun hänelle ei kerrottu. Hän uskoo Rafen olevan vauvan isä. Marlena yrittää sovitella siskosten riitaa. Sami syyttää Marlenan olevan Carrien puolella ja ryntää pois paikalta.

Tiistai

Will onnistuu sujauttamaan kirjeen taskuunsa ennen kuin EJ näkee sen. EJ lähettää hänet hoitamaan asioita. Will vie kirjeen pubin tallelokeroon ja syö sitten lounasta Sonnyn kansa. Sonny on yhä huolissaan Willistä. EJ yrittää soittaa Willille, mutta tämä ei vastaa puhelimeensa. Myöhemmin hän palaa kartanolle. EJ on vihainen, koska Will ei tehnyt sovittua tehtävää. Will sanoo asioiden muuttuvan. Hän sanoo olevansa nyt vallassa, koska tietää, ettei EJ ole Stefanon poika.

Sami ottaa yhteen Rafen kanssa. Hän uskoo edelleen Rafen olevan Carrien vauvan isä. Rafe kiistää maanneensa Carrien kanssa. EJ ilmestyy paikalle kesken heidän riitansa. Hän uskoo kuulemansa perusteella, ettei Rafe ole Nicolen vauvan isä. Rafe väittää olevansa ja ehdottaa taas EJ:n menevän valheenpaljastustestiin. EJ:n lähdettyä Sami kysyy Rafelta uskooko tämä, että EJ on murhaaja. Rafe ei suostu juttelemaan tutkinnasta Samin kanssa, mutta neuvoo pitämään Willin kaukana EJ:stä.

Carrie kertoo Austinille riidastaan Samin kanssa ja myöntää Samin kysyneen, onko Rafe vauvan isä. Carrie sanoo, ettei ikinä maannut Rafen kanssa. Austin uskoo häntä, mutta näkee myös Carrien kamppailevan tunteidensa kanssa. Carrie kertoo yrittävänsä päästä yli tunteistaan Rafea kohtaan, muttei ole vielä täysin onnistunut. Austinin mielestä rehellisyys tekee hyvää heidän liitolleen. He lähtevät lääkäriin ja saavat ultraäänikuvan vauvastaan. Austinin lähdettyä, Carrie törmää Rafeen.

Nicole on yllättynyt, kun Daniel jäi yöksi hänen luokseen. Daniel vie hänet brunssille, jotta he voivat tutustua toisiinsa paremmin. Nicole kysyy, miksi Daniel alkaa aina seurustella potilaidensa kanssa. Hän uskoo Danielin pitävän monimutkaisista suhteista. Kun Daniel kysyy mitä heidän välillään on, Nicole ei halua lokeroida heidän suhdettaan.

Keskiviikko

Keskiviikko

Will kertoo EJ:lle löytäneensä tämän piilottaman kirjeen. Hän uhkaa kertoa poliiseille totuuden, jollei EJ anna hänelle takaisin autoa, asuntoa, työtä ja muita etuja. Ennen kaikkea Will kuitenkin haluaa valtaa, hän haluaa EJ:n opettavan hänelle kaiken ja antavan hänen johtaa DiMeroiden imperiumia tämän rinnalla. EJ:n on pakko taipua Willin kiristykseen. Will muistuttaa omistavansa nyt EJ:n.

Andrew vie Melanielle lehtiä ja teetä todistaakseen, ettei ole hirviö. Melanie järkyttyy nähdessään Lexien kuolinilmoituksen. Hän tajuaa Chadin tarvitsevan häntä. Melanie heittää teensä Andrewn kasvoille ja yrittää paeta. Andrew saa hänet kiinni. Melanie unelmoi, että Chad pelastaa hänet.

Chad ihmettelee, miksei Melanie ole ottanut yhteyttä häneen. Gabi menee tapaamaan Andrewta. Hän haluaaa tämän esittävän taas vainoajaa. Andrew lupaa tehdä sen myöhemmin tällä viikolla. Gabi käskee Andrewn pitää kiirettä, ettei Melanie ehdi palata. Andrew sanoo Melanien olevan poissa niin kauan kuin tarvitaan. Gabi tajuaa Andrewn pitävän Melanieta vankina.

Rafe ja Carrie juttelevat. Carrie kertoo vauvasta ja siitä, miten hän yrittää saada liittonsa toimimaan. Rafe lupaa pysyä erossa hänestä pienen mietinnän jälkeen ja lähtee.

Torstai

Torstai

Gabi haluaa Andrewn vapauttavan Melanien, mutta Andrew Gabinkin olevan pulassa. Andrew uhkaa kertoa muille, että kidnappaus oli Gabin idea. Hän kannustaa Gabia iskemään Chadin. Gabi ei halua Melanielle tapahtuvan mitään. Andrew lupaa pitää hyvää huolta Melaniesta ja vapauttaa tämän kun on sen aika. Gabi suostuu vastahakoisesti Andrewn suunnitelmaan.

Huumeet alkavat Bradyn elimistöstä. Madison on vihainen hänelle. Brady uskoo edelleen Ianin lavastaneen hänet. Madison ei usko häntä. Samaan aikaan Kate syyttää Iania Bradyn ongelmista. Ian sanoo, ettei satuttaisi Bradya. Myöhemmin Brady alkaa himoita huumeita ja lähtee ostamaan niitä. Hän menee motelliin ostamansa kokaiinin kanssa.

Cameron ja Abby ovat viettäneet päivän Ciaran ja Theon kanssa. He suutelevat. Sillä välin Kayla ja Abe juttelevat Stevestä. Kayla kertoo aikovansa hakea avioeroa. Abby kuulee sen ja haluaa jutella tätinsä kanssa. Hän kertoo Kaylalle tunteistaan Cameronia kohtaan. Samaan aikaan Cameron kertoo Abelle pitävänsä Abbystä. Kun Cameron saa työtarjouksen puhelimitse, Abby pelkää hänen lähtevän Salemista. Cameron kertoo tarjouksen tulleen Salemin sairaalasta.

Perjantai

Perjantai

EJ ei suostu taipumaan Willin vaatimuksiin. Will haluaa EJ:n  menevän valheenpaljastustestiin ja puhdistavan nimensä. EJ suostuu lopulta ja menee poliisiasemalle.

Nicole ja Daniel viettävät aikaa sängyssä. Rafe saapuu vierailulle. Nicole ei kerro Danielin olevan huoneessaan. Rafen lähdettyä Daniel kertoo pelkäävänsä, että Nicolella on tunteita Rafea kohtaan. Hän sanoo, ettei aio olla kenenkään varasuunnitelma.

Carrie unelmoi Rafesta. Hän yrittää kuitenkin unohtaa tämän ja keskittyä mieheensä ja vauvaansa. Myöhemmin Carrie tapaa Rafen. Hän myöntää, että Austinin luokse jääminen on vaikeaa, koska hänellä on yhä voimakkaita tunteita Rafea kohtaan. Austin keskeyttää heidän juttutuokionsa.

Madison tapaa Maggien ja kertoo olevansa huolissaan Bradyn katoamisesta. Maggie kysyy, onko Madison valmis suhteeseen addiktin kanssa. Sillä välin Brady vastustaa kiusausta käyttää huumeita ja vetää ne alas viemäristä. Myöhemmin Brady menee kertomaan Madisonille ostaneensa huumeita, mutta päättäneensä olla käyttämättä niitä. Madison suuttuu ja syyttää Bradya valehtelijaksi.