27.8-31.8.2012

Maanantai

Maanantai

Sami t√∂rm√§√§ Rafeen aukiolla. Nicole keskeytt√§√§ heid√§t ja sanoo haluavansa jutella Rafen kanssa “heid√§n” vauvastaan. Daniel liittyy my√∂hemmin heid√§n seuraansa. Yhdess√§ he miettiv√§t, miten suojella Nicolea EJ:lt√§. Nicole saa vihdoin my√∂s kerrottua Danielille haluavansa olla t√§m√§n kanssa enemm√§n kuin yst√§vi√§.

Sami tapaa Allien ja Lucasin ensimmäista kertaa sen jälkeen, kun karkasi EJ:n kanssa. Lucas on vihainen siitä, miten Sami kohteli häntä. Hän sanoo Samin haluavan kaikkien miestensä pysyvän rakastuneina tähän ikuisesti.

Daniel ja Chad ovat huolissaan Melaniesta. Melanie on kauhuissaan Nickin mahdollisesta vapautumisesta. Julie yrittää saada hänet ymmärtämään Nickin tilanteen. Maggie haluaa suojella Melanieta ja käskee Julien jättää tämä rauhaan. Myöhemin Hope tuo Melanielle kirjeen, jossa kerrotaan Nickistä. Melanie joutuu samalla kertomaan asiasta Chadille.

Hope vierailee Nickin luona vankilassa. Hän kertoo Melanien äskeittäisestä kidnappauksesta. Nick on huolissaan Melaniesta.

Tiistai

Daniel on otettu Nicolen tunteista, mutta torjuu tämän hellästi. Nicole unelmoi elämästään Danielin kanssa ja päättää saada tämän omakseen. Myöhemmin hän törmää EJ:hin.

EJ:tä pidetään poliisiasemalla, koska hänen takuitaan ei ole maksettu. Kate ilmestyy juttelemaan hänen kanssaan Stefanosta ja saa tietää EJ:n saaneen tarpeekseen isästään. Kate paljastaa Lucasin eronneen Samista. Myöhemmin Chad saapuu lunastamaan veljensä vapaaksi. Kate törmää Johniin. John huomauttaa, että jos Stefano ei halua tulla löydetyksi, kukaan ei löydä tätä.

Nick päättää, ettei haekaan ehdonalaiseen kuultuaan Melanien tilanteesta. Julie pyytää häntä miettimään asiaa uudelleen. Hän kertoo Maggielle, miten joku hyökkäsi Nickin kimppuun vankilassa muutama kuukausi sitten. Maggie kannustaa Nickiä juttelemaan Marlenan kanssa. Marlena haluaa tietää, onko Nick saanut elämänsä raiteilleen.

Chad on suojelevainen Melanieta kohtaan ja haluaa tämän vastustavan Nickin vapautumista. Melanie sanoo myöhemmin isälleen olevansa huolissaan Chadin ylisuojelevaisuudesta.

Will myöntää Marlenalle pilanneensa mahdollisuutensa tykkäämänsä pojan kanssa. Brian yrittää saada Sonnyn unohtamaan Willin. Sonny törmää T:hin ja lyö tätä. Myös Gabi törmää T:hin ja tajuaa tämän riidelleen Willin kanssa päivänä, jona hän makasi Willin kanssa. Will ja Gabi myöntävät kumpikin mokanneensa ja päättävät, etteivät anna sen vaikuttaa heidän ystävyyteensä.

Keskiviikko

Keskiviikko

EJ on päässyt vapaaksi. Hän on menossa Samin luokse jatkamaan siitä, mihin he jäivät, mutta törmääkin Nicoleen. EJ ilmaisee jälleen epäilevänsä olevansa Nicolen vauvan isä ja sanoo selvittävänsä totuuden. Rafe ilmestyy paikalle suojelemaan Nicolea. EJ ja Rafe ottavat yhteen. Myöhemmin Rafe alkaa tajuta, että hänellä on yhä romanttisia tunteita Samia kohtaan. Sillä välin Sami ja EJ ovat kahdestaan ja tilanne alkaa taas lämmetä.

Nicole käyttää EJ:n uhkausta päästääkseen lähemmäs Danielia. Hän vihjaa, että heidän pitäisi muuttaa yhteen.

Melanie pelkää Nickiä, mutta haluaa toisaalta tämän perheensä luokse Jackin kuoltua. Hope yrittää saada Nickin taistelemaan vapaudestaan.

Torstai

Torstai

Sami ja EJ suutelevat, kunnes Sami vetäytyy pois. Sami sanoo haluavansa keskittyä lapsiinsa ennen kun jatkaa elämäänsä yhdenkään miehen kanssa. Keskustelu kääntyy Carrieen ja Rafeen. EJ sanoo pitävänsä Rafea Nicolen vauvan isänä, kunnes saa todistettua toisin. Will soittaa ja keskeyttää heidän keskustelunsa. Hän haluaa tavata EJ:n.

Will ilmoittaa EJ:lle eroavansa työstään, jotta voi keskittyä omaan elämäänsä. EJ ymmärtää ja sanoo pitävänsä Williä ystävänään. Kun EJ sanoo Samin saattavan kuulua hänen elämäänsä tulevaisuudessa, Will varoittaa häntä äidistään.

Sami lähtee hakemaan lapset pubista. Caroline huomaa, ettei Sami ole enää EJ:n seurassa. Sami sanoo keskittyvänsä nyt lapsiinsa ilman miestä elämässään. Rafe kuulee osan heidän keskustelustaan.

Rafe yrittää lohduttaa Bradya. He juttelevat Madisonista ja Carriesta ja päättävät keskittyä töihinsä. Brady pyytää Victorilta vanhaa työtään takaisin.

Jennifer ja Abby palaavat kotiin ripoteltuaan Jackin tuhkat Kaliforniaan. Will saapuu esittämään osanottonsa. Hän juttelee Abbyn kanssa rakkauselämänsä ongelmista.

Sonny viettää aikaa Brianin kanssa. Adrienne ja Victor pitävät kumpikin Brianista, mutta Sonnyn ei voi olla ajattelematta Williä. Sonny soittaa Willille, mutta tämä ei vastaa.

Jennifer törmää Billieen ja Danieliin. Daniel sanoo ottavansa osaa Jackin kuoleman suhteen.

Perjantai

Melanie herää huutaen nähtyään painajaista Nickistä. Brady saapuu lohduttamaan häntä. Melanie kertoo sekavista tunteistaan Nickin vapautumista kohtaan.

Chad menee Abbyn luokse pyytämään tätä juttelemaan Melanien kanssa, jotta Melanie vastustaa Nickin vapautumista. Abby ei halua ottaa osaa siihen. Chad palaa kotiin ja löytää Melanien syleilemästä Bradyä. Chad ja Brady saavat hänet vihdoin kirjoittamaan tunteensa paperille.

Hope käy taas tapaamassa Nickiä. Hän tuo mukanaan Nickin äidin, Jessican. Nick lupaa taistella vapaudestaa, mutta vain, jos Melanie ei vastusta hänen vapautumistaan.

Daniel pyytää Maggielta palvelusta. Hän haluaa Nicolen muuttavan väliaikaisesti Kiriakisien kartanoon. Maggie lupaa jutella asiasta Victorin kanssa.

Nicole odottaa, että Daniel pyytää häntä muuttamaan luokseen. Hän päättää parantaa mahdollisuuksiaan pyytämällä anteeksi Abelta vaalikeinotteluaan. Hän toivoo Danielin saavan kuulla asiasta ja pitävän häntä hyvänä ihmisenä. Hän menee tapaamaan Danielia ja pettyy, kun Daniel haluaa hänen muuttavan kartanoon eikä luokseen.

Maggie kertoo Victorille haluavansa, että Nicole muuttaa heille. Victor ei suostu siihen. He riitelevät asiasta, kunnes Jennifer ilmestyy paikalle. Jennifer yrittää sovitella heidän välejään ja tarjoutuu ottamaan Nicolen asumaan luokseen.