20.8-24.8.2012

Maanantai

Maanantai

Sami järkyttyy tajutessaan, että Rafe on seurannut heitä turvatalolle. Hän sanoo, ettei tiedä missä EJ on. Vihainen ja ylimielinen Rafe ei usko hänen valheitaan. Hän sanoo näkevänsä huoneen ja Samin mekon perusteella, että EJ ja Sami ovat tehneet muutakin kuin yrittäneet todistaa EJ:n syyttömyyden. Rafe paljastaa Carrien lähteneen Salemista. Sami haluaa tietää yksityiskohtia, mutta Rafe ei halua puhua asiasta. Rafe muistelee, miten Carrie sanoi, että hänellä on yhä tunteita Samia kohtaan. Sami yrittää paeta, mutta Rafe saa hänet kiinni.

EJ herää sidottuna tuoliin. Sekava ja humalainen Ian on kaapannut hänet. Hän paljastaa lavastaneensa EJ:n syylliseksi Stefanon murhaan. Ian sanoo sanoo haluavansa jotain EJ:ltä ja vetää ison verhon syrjään. EJ järkyttyy näkemästään.

Nicole valmistautuu kertomaan Danielille rakkaudestaan tätä kohtaan, mutta Maggie keskeyttää heidät.

Melanie ja Gabi kauhistuvat nähdessään Andrewn sairaalassa. Melanie juoksee pakoon. Andrew tartuu Gabiin ja uhkaa kertoa kaikille totuuden. Hän kuolee vammoihinsa heti sen jälkeen, mutta heidän taaksensa ilmestynyt Chad kuulee kaiken. Itkuinen Gabi joutuu kertomaan kaiken Chadille. Chad ei kerro asiasta Melanielle, mutta tekee Gabille selväksi, ettei halua olla tämän kanssa missään tekemisissä.

Will ottaa yhteen kaupunkiin palanneen T:n kanssa. T on kuullut Willin tulleen kaapista ja kertoo halveksivansa tätä. Myöhemmin Sonny törmää Williin ja huomaa tämän olevan poissa tolaltaan. Sonny on helpottunut, ettei Willille tapahtunut mitään räjähdyksissä. Hän nojaa eteenpäin ja suutelee Williä.

Tiistai

Ian vetää verhon syrjään näyttääkseen EJ:lle toisen vankinsa – Stefanon. Ian lavasti Stefanon kuoleman voidakseen kiduttaa tätä ja saadakseen tietoonsa kultakolikkoon painetun kodiin, joka antaisi hänelle pääsyn DiMeroiden omaisuuteen. Ianin äiti työskenteli Santolle. Ian uskoo, että Stefanon isä halusi Ianin ja tämän äidin saavan puolet DiMeroiden omaisuudesta. Koska Stefano ei ole paljastanut koodia, Ian uhkailee nyt EJ:tä. EJ kysyy, miksi Stefano välittäisi, koska he eivät ole sukua. Ian paljastaa kirjoittaneensa Alicen kirjeen, mikä tarkoittaa sitä, että EJ ja Stefano ovat oikeasti isä ja poika.

Rafe laittaa Samin käsiraudoilla kiinni tuoliin ja kuulustelee tätä. Sami esittää omia kysymyksiään muisteltuaan menneisyyttään Rafen kanssa. Hän yrittää ärsyttää Rafea kysymällä Carriesta ja Nicolesta, mutta Rafe hiljentää hänet. Myöhemmin Silvio ilmestyy talolle. Hän hyökkää Rafen kimppuun veitsen kanssa.

Will vetäytyy pois suudelmasta ja sanoo, ettei ole kiinnostunut Sonnysta muuta kuin ystävänä. Sonny sanoo Willin välttelevän homouttaan. Will ryntää pois paikalta ja menee juttelemaan Marlenan kanssa. Juttutuokio saa hänet tajuamaan, että hänellä on sittenkin tunteita Sonnya kohtaan. Will lähtee etsimään Sonnya. Hän murtuu nähdessään tämän läheisissä tunnelmissa Brianin kanssa.

Jennifer ja Abby lohduttavat toisiaaan lukemalla Jackin kirjaa. Sillä välin Maggie kertoo Danielille Jackin kuolemasta. Hän uskoo, että Danielilla on yhä tunteita Jenniferiä kohtaan. Nicole kuulee sen ja pelkää menettävänsä Danielin Jenniferille. Hän aikoo voittaa Danielin itselleen.

Keskiviikko

Keskiviikko

Sami onnistuu nappaamaan Rafen aseen ja ampuu Silviota. Rafe onnistuu selättämään Silvion ja pidättää tämän. Hän kiittää Samia henkensä pelastamisesta. He muistelevat yhdessä menneitä. Rafe ottaa Samin käsiraudat pois ja hoitaa tämän kipeää kättä. Rafe myöntää olevansa loukkaantunut siitä, miten Sami pilasi heidän suhteensa. Sami sanoo pilaavansa kaiken, mitä rakastaa.

EJ onnistuu pääsemään vapaaksi ja kolkkaa Ianin tajuttomaksi. Stefano sanoo, ettei olisi antanut Ianin satuttaa EJ:tä. EJ:tä ei kiinnosta. Hän sanoo, ettei pidä enää Stefanoa isänään tämän käännyttyä häntä vastaan Alicen kirjeen takia. EJ heittää kolikon Stefanolle ja lähtee etsimään ainoaa ihmistä, joka merkitsee jotain hänelle: Samia. EJ menee turvatalolle ja näkee Samin ja Rafen läheisen hetken. Sillä välin Bo ja Hope löytävät Ianin piilopaikan ja Stefanon.

Will ryntää pois paikalta nähtyään Sonnyn toisen miehen kanssa. Hän törmää taas T:hin ja isäänsä. Lucas saa hänet tuntemaan olonsa entistä hirveämmäksi. Hän sanoo olevansa pettynyt Williin.

Sonny sanoo Brianille haluavansa vain Willin. T ottaa yhteen Sonnyn kanssa ja  syyttää tämän muuttaneen Willin homoksi. Gabi törmää Chadiin ja Melanieen Jackin muistotilaisuudessa. Chad käskee Gabin mennä asumaan muualle. Gabi ja Will ovat kumpikin pohjalla törmätessään toisiinsa pubissa. Will auttaa Gabia viemään tavaroita tämän huoneeseen. He lohduttavat toisiaan ja päätyvät suutelemaan. Näyttää siltä, että he aikovat maata yhdessä. Sillä välin T hakkaa Sonnyn.

Abe, Maggie, Lucas, Bo ja Hope käyvät esittämässä surunvalittelunsa Jenniferille.

Torstai

Torstai

EJ tajuaa Rafen tulleen pidättämään hänet ja Samin. Hän kertoo Stefanon olevan elossa, mutta Rafe ei usko häntä. EJ:tä ja Samia tullaan silti syyttämään paosta. EJ tajuaa Rafen ja Samin välien muuttuneen eikä hän pidä siitä. Hän saa kuulla Carrien lähdöstä ja ymmärtää Rafen saattavan olla taas Samin perässä.

Gabi ja Will makaavat yhdessä. Tilanne on jälkeenpäin kiusallinen. He tajuavat tehneensä virheen, mutta kumpikaan ei halua satuttaa toisen tunteita. Will poistuu paikalta nopeasti ja törmää Lucasiin. Lucas yrittää pyytää anteeksi heidän aiempaa riitaansa. Will on yhä vihainen. He saavat tietää, että EJ ja Sami on saatu kiinni. Lucas ilmoittaa, ettei aio mennä tapaamaan Samia.

Justin löytää hakatun Sonnyn kahvilasta. Sonny ei suostu kertomaan, kuka hänet hakkasi. Hän haluaa hoitaa asian itse.

Perhe ja ystävät kokoontuvat Hortonien talolle tukemaan Jenniferiä ja Abbyä. Myös Nicole ilmestyy paikalle varmistamaan, ettei Jennifer haikaile Danielin perään. Abby tuntee yhä syyllisyyttä isänsä kuolemasta. Cameron lohduttaa häntä. Myöhemmin Jennifer ja Abby lähtevät ripottelemaan Jackin tuhkat.

Marlena on Bradyn tukena tämän surressa Madisonia. Myöhemmin Daniel ja Nicole saavat omilla tahoillaan kuulla Madisonin kuolemasta. Kumpikin haluaa lohduttaa Bradyä. Nicole huomauttaa, että hän ja Daniel ovat loistava tiimi. Hän haluaa yhä päättäväisemmin saada Danielin omakseen.

Kate saa Romanin kautta tietää, että Stefanon yhä elossa ja menee tapaamaan tätä sairaalalle. Bo ja Hope ilmoittavat hänelle, ettei Stefano halua nähdä häntä. Kate onnistuu hiipimään Stefanon huoneeseen, mutta se on tyhjä.

Perjantai

Perjantai

Maggie yrittää löytää Melanien ja kertoa tälle, että Nick saattaa päästä ehdonalaiseen. Toisella puolen kaupunkia Julie haluaa pitää huolen, ettei Melanie pilaa Nickin mahdollisuutta vapauteen. Hän uskoo, että Hortonien perhe tarvitsee Nickiä vaikeana aikana. Maggie ja Victor saavat tietää Madisonin kuolemasta ja lohduttavat Bradya. Ennen kun Maggie ehtii päästä Melanien luokse, Julie ehtii kertoa tälle Nickistä. Melanie on jo valmiiksi kauhuissaan uusimmasta kidnappauksestaan.

Sami pääsee vapaaksi ja menee lastensa luokse. Hän ajattelee Rafea ja EJ:tä. Myös Rafe ajattelee Samia jutellessaaan Gabin kanssa. Hän melkein soittaa Samille, mutta muuttaa mielensä. He törmäävät myöhemmin toisiinsa aukiolla.

Kate vie Stefanon jättämän kirjeen Chadille. Stefano mainitsee kirjeessään, ettei halua enää nähdä Katea. Kate lähtee tapaamaan Billietä ja Lucasia ja kertoo näille Stefanon paluusta. Hän on päättänyt saada Stefanon takaisin lastensa harmiksi.