13.8-17.8.2012

Maanantai

Maanantai

Räjähdykset ovat aiheuttaneet paljon tuhoa ympäri Salemia.

Kate, John ja Marlena tuovat loukkaantuneen Lucasin pubiin, jonne Kayla ja Will ovat pystyttäneet alueen loukkaantuneille. Bo ja Hope tuovat tajuttoman Romanin sinne. Lucas sanoo Samin olevan kadoksissa. Will lähtee etsimään äitiään. Myöhemmin Lucas kerää voimansa ja lähtee itsekin etsimään Samia.

EJ:llä on vaikeuksia pidellä Samia, joka roikkuu hengenvaarassa EJ:n käsissä. EJ alkaa itsekin liukua kohti reunaa. Sami käskee EJ:n pudottaa hänet, jotta lapsille jää edes yksi vanhempi. EJ ei suostu siihen. Will ilmestyy varastolle viime tingassa ja auttaa EJ:tä vetämään Samin ylös. Will varoittaa EJ:tä siitä, että poliisit etsivät yhä tätä. EJ tajuaa, että hänen on yhä paettava. Hän kiittää Williä ja valmistautuu hyvästelemään Samin, mutta sekä EJ:n että Willin yllätykseksi, Sami ilmoittaa lähtevänsä EJ:n mukaan.

Andrew pakenee Chadin hoitaessa Gabia. Melanie ja Brady ovat jääneet loukkuun tunnelien romahdettua. He vaihtavat kuulumisia kaasuvuodon jatkuessa.

Ian j√§rkyttyy l√∂yt√§ess√§√§n Madisonin henkihieveriss√§. H√§n paljastaa rakastaneensa aina t√§t√§ ja k√§ytt√§neens√§ vain Katea hyv√§kseen. Madisonin viimeiset sanat ennen kuolemaansa ovat kuitenkin “Brady, rakastan sinua”. Ian on murtunut. H√§n ei tied√§ Katen kuunnelleen h√§nen vuodatustaan.

Nicole tuntee kovaa kipua. Hän pelkää synnytyksensä käynnistyneen ja kutsuu Danielia. Daniel yrittää raivata romun pois tieltä päästäkseen Nicolen luokse. Bo ilmestyy auttamaan Danielia tämän yrittäessä samalla rauhoitella Nicolea. Yhtäkkiä Nicole hiljenee kokonaan.

Jack, Jennifer ja Cameron ovat kauhuissaan, koska Abby on jäänyt jumiin hissiin. Jack saa paniikkikohtauksen yrittäessään auttaa tytärtään, mutta selviää siitä Jenniferin avulla. Hän pääsee lopulta sisään hissiin.

Tiistai

EJ ei halua vaarantaa Samia ottamalla tämän mukaansa. Sami huomauttaa olevansa jo vaarassa jonkun hyökättyä hänen kimppuunsa. Hän uskoo lasten oleva paremmassa turvassa, jos hän ei ole heidän lähellään. Will tukee äitinsä päätöstä. EJ ja Sami menevät ensin Johnin ja Marlenan asunnolle keksimään pakosuunnitelman. EJ kysyy Samilta Lucasista. Sami sanoo hoitavansa tekonsa seuraukset, kun EJ:n nimi on puhdistettu. Myöhemmin EJ ja Sami menevät DiMeroiden turvatalolle, jossa EJ kiittää Samia tämän avusta.

Roman herää ja on huolissaan Samista. Marlena ja Kayla vakuuttavat Lucasin ja Willin etsivän tätä. Lucas on heikossa kunnossa, muttei suostu luopumaan etsinnöistä. Will yrittää saada Lucasin  lepäämään. He menevät varastolle, jossa he näkivät Samin viimeksi. Lucas alkaa hermostua. Will joutuu lopulta kertomaan Samin lähteneen EJ:n mukaan. Lucas on vihainen Samin petoksesta.

Roman kertoo Johnille ja Marlenalle päivän tapahtumista ja siitä, miten Sami auttoi EJ:tä. He pelkäävät Samin olevan pulassa.

Abby on yhä jumissa hississä Jackin kanssa. Cameron ja Jack saavat lopulta hissin oven osittain auki. Jack työntää Abbyn turvaan, mutta jää itse loukkuun, kun hissin ovet sulkeutuvat taas. Jack yrittää päästä hissistä, mutta rakennuksessa räjähtää taas. Hissin kaapeli katkeaa. Jack putoaa hissin mukana alas.

Daniel ja Bo yritttävät löytää Nicolea. Daniel on väsynyt ja loukkaantunut, muttei suostu luovuttamaan. Kun he lopulta saavat kaiken romun raivattua, Nicolea ei löydy mistään.

Theo auttaa nuorta tyttöä etsimään tämän kadonneen äidin. Abe on ylpeä pojastaan.

Keskiviikko

Keskiviikko

Abby, Jennifer ja Cameron ovat kauhuissaan, kun hissi putoaa Jack sisällään. He pyytävät Romania auttamaan etsimään Jackin. Roman palaa kertomaan, että Jack on kuollut. Jennifer ja Abby ovat murtuneita. Jennifer joutuu kertomaan huonot uutiset paikalle ilmestyneille Adriennelle ja Justinille.

Ian pitelee Madisonin ruumista sylissään. Kate katselee häntä. John saapuu paikalle ja järkyttyy Madisonin kuolemasta. Hän lähtee etsimään Bradya. Sillä välin Kate ottaa yhteen Ianin kanssa. Ian myöntää Katelle hankkiutuneensa eroon Stefanosta.

Chad ja Gabi yrittävät päästä pois tunneleista ja löytää Bradyn ja Melanien. Osa tunnelista romahtaa, mutta he selvivävät vahingoittumina. He kuulevat Melanien ja Bradyn äänen jostain kauempaa.

Brady menettää tajuntansa tunnelin romahtamisen takia, mutta Melanie onnistuu herättämään hänet. He yrittävät päästä pois. Lopulta he saavat tehtyä itselleen tien ja halaavat toisiaan innoissaan. Juuri silloin Chad ja Gabi löytävät heidät.

Daniel on ihmeissään Nicolen katoamisesta. Etsittyään ympäri juhlasalia, he lähtevät Bon kanssa ulos. He löytävät Nicolen harhailemasta aukiolta sekavana. Nicolen synnytys on käynnistynyt.

Torstai

Torstai

EJ ja Sami asettuvat taloiksi DiMeroiden piilopaikkaan. Sami pelästyy, kun taloon ilmestyy yhtäkkiä mies aseen kanssa. Mies on Silvio, yksi DiMeroiden kätyreistä. Hän tuo EJ:lle ja Samille puhtaita vaatteita ja ruokaa. EJ ja Sami yrittävät miettiä seuraavaa siirtoaan. Seksuaalinen jännite kasvaa heidän välillään ja he päätyvät suutelemaan.

Melanie, Chad ja Brady ovat innoissaaan jälleennäkemisestään Gabin katsellessa heitä. Gabi pelkää paljastuvansa Andrewn paettua. Melanie tapaa isänsä.

Kate järkyttyy Ianin paljastuksesta. Hän hyökkää tämän kimppuun ja uhkaa paljastaa tämän poliiseille. Ian juo ja muuttuu koko ajan vihaisemmaksi. Hän sanoo, ettei ketään usko Katea ilman todisteita. Ian uhkailee Katea ja lähtee. Brady ilmestyy etsimään Madisonia. Katen on pakko kertoa huonot uutiset tälle.

Daniel onnistuu keskeyttämään Nicolen synnytyksen ja pelastaa vauvan. Nicole tajuaa, että Daniel on oikea mies hänelle. Sillä välin Daniel viettää aikaa tyttärensä kanssa ja alkaa epäillä suhdettaan Nicolen kanssa.

Jennifer ja Abby surevat Jackia. Uutinen alkaa levitä Jackin läheisille. Jennifer soittaa JJ:lle ja kertoo tälle isän kuolleen. Hän purskahtaa itkuun saatuaan Jackin tavaroiden mukana tämän sormuksen.

Perjantai

Perjantai

Sami ja EJ muhinoivat, kunnes Sami sanoo sen olevan väärin. Sami selittää puheensa. Myöhemmin he alkavat taas kuherrella sohvalla. Sähköpostin ääni keskeyttää heidät. Viestissä luvataan auttaa todistamaan EJ syyttömäksi. EJ valmistautuu lähtemään tapaamaan viestin kirjoittajaa. Sami haluaa mennä mukaan, mutta EJ:n mielestä on turvallisinta, jos Sami jää odottamaan turvatalolle.

Sami kaataa teetä päälleen ja vaihtaa Silvion tuomaan seksikkääseen mekkoon. Sami pelästyy, kun joku koputtaa oveen. Sillä välin, kun Sami kävelee kohti ovea, joku hiipii hänen taakseen. Kun Sami kääntyy, hän näkee Rafen. Samaan aikaan EJ on ilmestynyt tapaamispaikalle. Joku kolkkaa hänet takaapäin.

Kate kertoo Bradylle Madisonin kuolemasta. Hän vihjaa Ianin liittyvän jotenkin asiaan, mutta John ilmestyy paikalle ja käskee Katen lähteä. Ennen lähtöään Kate kertoo, mitkä olivat Madisonin viimeiset sanat. John on poikansa tukena. Brady haluaa mennä kostamaan Ianille, mutta John estää häntä. Myöhemmin Kate törmää Lucasiin. Hän on mielissään, kun Lucas kertoo saaneensa tarpeekseen Samista.

Melanie ja Gabi ovat sairaalassa tutkittavina. Maggie saapuu katsomaan lapsenlastaan. Myös Roman ilmestyy hakemaan Melanien lausunnon. Gabi melkein tunnustaa osallisuutensa kidnappaukseen. Chad väärinymmärtää hänet ja sanoo, ettei Gabin tarvitse syyttää itseään. Sairaalaan tuodaan räjähdysten uhri. Gabi ja Melanie järkyttyvät, kun tunnistavat uhrin Andrewksi.

Maggie juttelee Danielin kanssa. Daniel uskoo käyttäneensä Nicolea hyväkseen ja haluaa tehdä siitä lopun. Samaan aikaan pappi vierailee Nicolen luona. Nicole kertoo aikovansa toimia oikein itsensä ja vauvansa kannalta. Daniel vierailee Nicolen aikeenaan erota tästä. Nicole ei halua kuunnella häntä vaan kertoa omista tunteistaan.