Bryan Dattilo

Bryan Dattilo

Koko nimi: Bryan Ronald Dattilo
Rooli: Lucas Horton
Näytellyt sarjassa: 1993-2001; 2002-2009, 2012-
Syntynyt: 29. heinäkuuta 1971

Bryan syntyi Kankakeessa, mutta muutti myöhemmin perheensä kanssa Beverly Hillsiin. Bryanilla on isoveli ja isosisko sekä 3 nuorempaa sisarpuolta. Kun Bryan kävi lapsena leikkikentällä, kaikki halusivat tietää, kuka hänen agenttinsa on. Bryanin äiti sanoi lapsille, että vain näyttelijöille on agentit. Parin viikon päästä Bryan ja hänen siskonsa halusivat agentit, jotta sopisivat paremmin Beverly Hillsiin. Bryan alkoi käydä näyttelykursilla. Bryan oli luokkansa pienin, hänellä oli enkelin kasvot ja pitkät vaaleat hiukset. Vuoden kuluessa hän sai oman agenttinsa. Pian sen jälkeen Bryan sai ensimmäisen roolinsa HBO:n Not Necessarily The NewsРsarjassa. Sitä seurasivat mainokset ja tietoiskut, ja Bryan oli matkalla näyttelijäksi.

Bryan käyttää toisen nimensä etukirjainta, R, nimessään kunnioittaakseen edesmennyttä isoisäänsä, Ronald Harbouria, joka unelmoi tähteydestä. Bryanin äiti työskenteli lehtitoimittajana. Bryanin perhe muutti Los Angelesiin, kun Bryan oli 8-vuotias. Kun Bryan oli 11-vuotias, he muuttivat takaisin Floridaan äidin työn perässä. Dattilot asuivat Floridassa melkein kolme vuotta, mutta palasivat jälleen Kaliforniaan, kun Bryanin äiti päätti jättää työnsä ja perustaa oman tv-ja elokuvayhtiön, Harbour Lights Entertainmentin. Tämä antoi Bryanille mahdollisuuden palata näyttelemisen pariin. Parin viikon päästä Bryan ja hänen siskonsa saivat osat elokuvasta The Adventures of Grizzly Adams.

Tänä aikana Bryan alkoi seurata Päivien viemäätä. Hän unelmoi tähdittävänsä jonain päivänä sarjaa. Bryan vietti 11 viikkoa Utahissa kuvaamassa elokuvaa, vapaa-ajallaan hän katsoi sarjaa isoäitinsä hotellihuoneessa. Ennen kuin hän tajusi, hänestä tuli sarjan fani. Kun Bryan sai Lucas Robertsin osan sarjasta, hän soitti heti isoäidilleen ja kertoi hyvät uutiset. Isoäidin ainoa ongelma oli löytää tilaa kaikille kaseteille, joihin hän tallensi lapsenlapsensa päivittäiset esiintymiset.

Muihin Bryanin tv-esiintymisiin kuuluvat vierailut seuraavissa sarjoissa: Doogie Howser, M.D., In the Heat of the Night, Charles in Charge, Class of ’96, California Dreams ja C.S.I: New York. Bryan on my√∂s n√§ytellyt elokuvassa Arcade.

Bryan valmistui lukiosta ja jatkoi yliopistoon, jossa hän opiskeli siihen asti, kunnes alkoi näytellä Päivien viemässä. Bryanin pääaine oli psykologia. Hän halusi psykologiksi, jollei näytteleminen onnistuisi. Bryan rakastaa myös pesäpalloa. Hänen ensimmäisellä viikollaan, päätuottaja Ken Corday pyysi häntä sarjan pesäpallojoukkueeseen.

Bryan asuu Los Angelesissa. Hän on naimisissa opettajana toimivan Elizabeth Cameronin kanssa. Heillä on yhteinen tytär, Delia, joka syntyi kesäkuussa 2014. Sen lisäksi Bryanilla on poika, Gabe, aiemmasta avioliitostaan.