Nadia Björlin palaa sarjaan

Sisältää spoilereita.

Tuleeko tästä ilotytön kosto? Nadia Björlin palaa sarjaan näyttelemään Chloe Lanea, saatuaan potkut vuosi sitten. Björlin aloittaa kuvaukset syyskuussa, mutta hänet nähdään ruudussa ensimmäisen kerran vasta 4. tammikuuta 2013.

Paluustasi on huhuttu jo muutama kuukausi. Mistä siinä oli kyse?

Saan itsest√§ni selville paljon lukemalla lehti√§ [nauraa]. Useimmiten vain mietin “Todellako?”. Olemme olleet sarjan kanssa yhteyksiss√§ vuoden aikana, mutta mit√§√§n ei ly√∂ty kiveen. En ikin√§ miettinyt asiaa tarkemmin, joten mik√§√§n ei ollut varmaa. Nyt ajoitus on oikea. Siit√§ on vuosi, kun Chloe on viimeksi n√§hty Salemissa. Toivottavasti katsojat ovat unohtaneet, mit√§ h√§n teki silloin [nauraa].

Tarkoitatko h√§nen traagista ja outoa uraansa maailman vanhimmassa ammatissa? Chloella oli hullu kehityskaari Golgatan Olgasta…

Ilotytöksi! [nauraa] Chloe on todella tärkeä minulle ja jopa minä olisin kirjoittanut hänet ulos sen juonikuvion jälkeen. Hän oli ihan sekaisin eivätkä fanit enää tunnistaneet hahmoa. Minäkään en tunnistanut häntä enää! Ne asiat, jotka tekivät Chloesta pidettävän Рhänen suoraselkäisyytensä, hänen huumorintajunsa, hänen älykkyytensä Рkatosi enkä syytä ketään hänen uloskirjoittamisestaan. Hänellä ei ollut paljon vaihtoehtoja sen jälkeen. Samaan aikaan minusta tuntui, ettei hänen tarinansa ollut vielä valmis. Hän ei saanut iso ja jännnittävää loppua. Hän vain lähti lapsensa kanssa Chicagoon laulamaan yökerhoon. Se on vain n. 45 minuutin päässä Salemista.

Mitä tapahtuu, kun Chloe palaa?

Olen kuullut, että hän on taas oma itsensä. Se Chloe, jolla oli hyvä itsetunto, vahvempi ja itsevarmempi Chloe, joka puolustaa itseään. Ennen hänen lähtöään Salemista, kaikki kiusasivat häntä! Ei enää. Hän palaa kypsempänä ja kuka tietää? [nauraa]. Ehkä hän saa mahdollisuuden kostaa! Hahmollani on paljon mahdollisuuksia ja minulle on kerrottu vain vähän, koska minuun ei luoteta. Kaikki on ollut hyvin salaista [Päivien viemän edustaja lisää. että Chloen paluu liittyy vahvasti hänen poikaansa, Parkeriin].

Lähde: TVGuide