Miten tähän päädyttiin: Tony ja Anna

Tony ja Anna

Tony halusi näpäyttää EJ:tä joten, EJ:n ja Philipin taistellessa vaihtoehtoisesta polttoaineprojektista, hän osti oikeudet itselleen. Raivostunut Philip sopi Tonyn kanssa tapaamisen satamalle. He alkoivat tapella ja lähtiessään Tony kompastui ja lensi alas portaita. Tony vietiin sairaalaan, jossa hän kuoli putoamisen aiheuttamaan sydänkohtaukseen. Anna syytti Stefanoa Tonyn kuolemasta. Hän muutti Chicagoon pian Tonyn kuoleman jälkeen maaliskuussa 2009.

EJ:n tyttärekseen luuleman vauvan kuoltua, Anna otti yhteyttä EJ:hiin ja tarjosi tälle tukenaan. Kun EJ kertoi tarvitsevansa apua kostaakseen Stefanolle, Anna lupasi auttaa. EJ maksoi Annalle 5 miljoonaa dollaria tyttärensä, Sydneyn, kidnappaamisesta. Yhdessä he pitivät Sydneyn piilossa muiden luullessa, että tämä on vaarassa. EJ muutti lopulta mielensä ja palautti Sydneyn takaisin Samille.

Anna lähti kaupungista, mutta FBI-agentti, Rafe Hernandez, alkoi kysellä Sydneyn kidnappauksesta. Stefano ja EJ pelkäsivät Annan paljastavan heidän juonensa, joten Stefano myrkytti Annan. Kun Anna heräsi, hän pakeni ja piiloutui viranomaisilta.