Bryan Dattilo TV Guiden haastattelussa

Sisältää spoilereita.

Bryan ja AlisonFanien suosikki Bryan Dattilo palaa sarjaan 29. helmikuuta. Lucas lähti Salemista kaksi vuotta sitten työskentelemään Hong Kongiin. Dattilon lähtö sarjasta onkin sitten vähän eri juttu. Näyttelijä kertoo potkuistaan, paluustaan ja Lucasin/Samin uusista kuvioista.

Huhujen mukaan potkusi liittyivät jotenkin epäviralliseen käytökseen. Mikä on totuus?

Viestitin, etten välitä. Olin palanut loppuun enkä antanut kaikkeani. Minusta tuntui, että hahmoni ei kehittynyt. Vitsailin paljon. Vaikutti siltä, että pilkkasin sarjaa ja kaikkien työtä. Se oli minun epävarma tapani kestää painetta, mutta oli tyhmää polttaa sillat perässään siten. Sarja on tehnyt niin paljon hyväkseni, se on ollut elämäni. Se oli tyhmin ja itsekeskeisin juttu. Kadun sitä todella. Haluan todistaa, että otan kaiken irti toisesta tilaisuudestani.

Esiintymisesi sarjan 45-vuotispaneelissa ei auttanut asiaa.

Ei auttanut. Sarja oli mukava kutsuessaan minut sinne, vaikken ollut en√§√§ sarjassa, mutta ilmestyin paikalle katkerana. Sanoin n√§yttelij√§tovereilleni asioita, joita minun ei olisi pit√§nyt sanoa. Asenteeni √§rsytti ihmisi√§ enk√§ edustanut sarjaa kunnolla. Seuraavana p√§iv√§n√§ olin todella pettynyt itseeni. Mietin vain “Miksi tein niin? Miksi n√§p√§ytin James Scottin korvaa? Miksi vitsailin Ari Zuckerin nimest√§? Miksi join lasin viini√§ ennen sinne menoa?” Se oli kamalaa.

Miltä tuntui, kun monet muut tutut näyttelijät, kuten Melissa Reeves, Deidre Hall, Drake Hogestyn ja Matt Ashford, pyydettiin takaisin isojen fanfaarien kera?

Se teki minusta entist√§ katkeramman. Olin todella l√§hell√§ lopettaa n√§yttelemisen. Managerini sanoivat “Yrit√§ kest√§√§ viel√§ v√§h√§n aikaa. √Ąl√§ tee suuria p√§√§t√∂ksi√§”. Joten en tehnyt.

Teit rakennustöitä Sonyn studioilla. Miltä se tuntui?

Turistiryhm√§t tulivat luokseni ja min√§ olin hikisen√§ hanskoissani ja polvisuojissani. Ihmiset kysyiv√§t “Hei, etk√∂ sin√§ ole…?” Ennen kun he ehtiv√§t kysy√§ loppuun vastasin “En. N√§yt√§n vain h√§nelt√§”. Se oli hauskaa, mutta veti n√∂yr√§ksi. Se, ett√§ p√§√§dyin rakennusty√∂maalle sarjan l√§helle ei ollut sattuma. Se oli Jumalan tahto,

Palataan tulevaisuuteen. Miten Lucas reagoi siihen, että hänen poikansa, Will, on homo?

Hän on järkyttynyt, kun näkee Willin flirttailevan toisen pojan kanssa, mutta olen ylpeä käsikirjoittajien tavasta käsitellä tämä. He pysyivät uskollisina Lucasin menneisyydelle, joten hän on yhä hyvin rakastava ja hyväksyvä tyyppi. Hän on Willin tukena, vaikka pelkää poikansa joutuvan kiusatuksi. Hän pelkää viharikoksia ja tekisi kaikkensa suojellakseen tätä. [Nauraa] Viimeinen asia, mitä Lucasin pitäisi kokeilla on murha Рtaas!

Entä Lucas ja hänen ex-vaimonsa, Sami. Ovatko he ystäviä vai vihamiehiä?

Lucas tuntuu aina ilmestyv√§n paikalla, kun Sami on haavoittuvaisimmillaan. Ei kest√§ kauan, kun Sami alkaa my√∂nt√§√§ virheens√§. Ensimm√§isten 5 minuutin aikana Sami sanoo “Makasin taas EJ:n kanssa! Minulla oli heikko hetki!” Se √§rsytt√§√§ Lucasia todella paljon. H√§n hyv√§ksyisi kenet tahansa muun kuin EJ:n. Mutta h√§n ja Sami tajuavat, ett√§ heill√§ on yh√§ tunteita toisiaan kohtaan. [Nauraa] Ket√§ min√§ yrit√§n huijata? Heid√§n v√§lill√§√§n ei ole muuta kuin seksuaalista j√§nnitett√§. Ei kest√§ kauan ennen kun he hypp√§√§v√§t s√§nkyyn!

Onko mitään mahdollisuutta, että Lucas saa tehtyä tästä häiriintyneestä kolmikosta onnellisen perheen? Vai onko se täysin mahdotonta?

Tulossa on kohtauksia, joissa Lucas kertoo Willille palaavansa yhteen Samin kanssa. Will ei pid√§ siit√§, joten he puhuvat asiasta. Sill√§ hetkell√§ Lucas tuntee itsens√§ haavoittuvaiseksi ja suojattomaksi, ja Will raivostuu ja sanoo “Tied√§tk√∂ mit√§? Olen homo!”. Chandler on mahtava kaikissa kohtauksissa. Mik√§ upea n√§yttelij√§! Ennen kun l√§hdin sarjasta olimme yhdess√§ muutamassa kohtauksessa. Kun palasin, ihmettelin “Kuka hiton tyyppi t√§m√§ on?” En tiennyt sen olevan sama poika!

Eikö Lucasilla ole kihlattu ja työ Hong Kongissa? Mikä pitää hänet Salemissa?

Ei enää kihlattua. Ei enää työtä. Joten Lucas suostuu töihin Samille! Hänestä tulee Countess Wilhelminan toinen johtaja.

Hän ei ikinä ota opikseen.

[Nauraa] Ei ikinä!

Alkuperäinen artikkeli