Video
Will Horton – musiikkivideo

Näyttelijät
Kolmelle sarjan näyttelijälle Daytime Emmy

Eileen Davidson (Kristen) voitti parhaan naispääosan Emmyn, Eric Martsolf (Brady) voitti parhaan miessivuosan Emmyn ja Chandler Massey (Will) parhaan nuoren miesnäyttelijän Emmyn.

Kulissien takana
Willille uusi näyttelijä

Kaksinkertainen Emmy-voittaja Chandler Massey ilmoitti kesäkuussa jättävänsä sarjan sopimuksensa päättyessä. Sopimuksen piti päättyä joulukuussa, mutta sarja päätti vaihtaa näyttelijän etukäteen. Sarjan edustaja kommentoi:

Päivien viemää on pettynyt menettäessään lahjakkuuden, mutta sarja ymmärtää ja tukee hänen tulevia suunnitelmiaan. Tämänhetkisen juonikuvion ja uuden lahjakkuuden löytymisen myötä tuntui oikealta vaihtaa Willin näyttelijä. Olemmee päässeet yhteisymmärykseen ja vaihto tulee tapahtumaan heti. Chandler tulee aina olemaan osa Päivien viemän perhettä ja toivoimme hänelle menestystä.

Chandler Massey twiittasi asiasta:

Kiitos, kiitos ja kiitos. Tämä on ollut mahtava matka ja olen kiitollinen saatuani jakaa nämä neljä vuotta teidän kaikkien kanssa. En ikinä unohda yhteisiä naurun, kyynelien ja rakkauden täyttämiä hetkiä. Aika palata koulun penkille!

Uuden näyttelijän henkilöllisyys ei ole vielä selvillä. Hänet tullaan näkemään ruudussa vuodenvaihteessa.

Näyttelijät
Päivien viemälle 2 Daytime Emmyä

Päivien viemää voitti eilisessä Daytime Emmy Рgaalassa parhaan draamasarjan palkinnon ja Chandler Massey (Will) parhaan nuoren miesnäyttelijän palkinnon. Alla voittopuheet.