31.12.2012-4.1.2013

Maanantai

Marlena on hermostunut lähetettyään Johnin tapaamaan Bradya tietäen, että Kristen on luultavasti Bradyn seurassa. John näkee Bradyn ja Kristenin itse teossa. Hän järkyttyy ha ryntää ulos. Brady seuraa häntä ja yrittää selittää tapahtunutta. Hän myöntää, että hänellä on vahvoja tunteita Kristeniä kohtaan. Brady sanoo Kristenin yrittäneen vastustaa ajatusta heistä yhdessä ja pysyä erossa hänestä.

Samaan aikaan Marlena kertoo Hopelle tehneensä jotain kamalaa. Hän pelkää joututuvans katumaan tekoaan. Marlena törmää Kristeniin. Kristen kiusaa Marlenaa kertomatta suoraan, mitä toimistolla tapahtui. Marlena lähtee tapaamaan Bradyä. Kristen nostaa maljan menestykselleen, mutta joku keskeyttää hänet koputtamalla oveen. Oven takana on vakava John.

Kate kysyy Williltä Nickistä. Hän pitää Nickiä ylimielisenä eikä haluaisi palkata tätä sen takia. Will myöntää Nickin rakastavan Gabia ja toimivan oikein perheensä kannalta.

Sillä välin Nick saapuu tapaamiseensa Gabin ja Ericin kanssa. Hän onnistuu estämään Gabia ennen, kun tämä kertoo Ericille totuuden vauvasta. Sami tajuaa hermostuneen Gabin aikoneen paljastaa jotain. Eric käskee siskonsa pitää huolen omista asioistaan ja lähteä. Sami törmää Williin ja kertoo, mitä on tekeillä. Will lähettää tekstiviestin Gabille ja sanoo muuttaneensa mielensä. Gabin täytyy toimia vauvan parhaaksi. Sami tunkeutuu takaisin sisään huoneeseen ja sanoo paljastavansa Gabin salaisuuden. Gabi tajuaa Samin tarkoittavan sitä, että Nick ja Gabi heittäytyivät sänkyyn heti ensitapaamisensa jälkeen. Gabi sanoo, ettei se tarkoita sitä, etteivät hän ja Nick rakastaisi toisiaan. Eric antaa parille siunauksensa ja lupaa vihkiä heidät.

Adrienne myöntää Sonnylle olevansa pahoillaan epäilleensä Williä. Hän näkee, kuinka onnellisia he ovat yhdessä. Adrienne pyytää anteeksi myös Katelta sanottuaan rumia asioita Willistä tämän alettua seurustella Sonnyn kanssa. Kate hyväksyy hänen anteeksipyyntönsä, mutta heidän välinsä ovat silti kireät.

Tiistai

Salemissa on uuden vuoden aatto. John kysyy Kristeniltä tämän tunteista Bradya kohtaan. Kristen paljastaa juonineensa kostoa Johnille paluustaan asti. John tajuaa Kristenin valehdelleen muuttumisestaan. Kristen sanoo, ettei ole ikinä päässyt yli siitä, miten John kohteli häntä vuosia aiemmin. Nyt hän aikoo kostaa viemällä Johnilta tämän pojan.

Brady myöntää Marlenalle olevansa salasuhteessa Kristenin kanssa ja Johnin tietävän asiasta. Marlena tuntee syyllisyyttä aiheutettuaan suhteen paljastumisen. Brady kysyy, tuleeko Marlena ikinä hyväksymään Kristenin. Marlena vastaa kieltävästi. Myöhemmin Marlena löytää Johnin. John kertoo hänelle Kristenin juonesta.

Johnin lähdettyä, Brady menee tapaamaan Kristeniä. Kristen esittää viatonta uhria ja sanoo Johnin seonneen. Brady on myötätuntoinen ja lupaa selvittää asiat isänsä kanssa. Keskiyöllä he suutelevat intohimoisesti, mutta John ja Marlena keskeyttävät heidät tunkeutumalla väkisin Kristenin hotellihuoneeseen.

Nicole tajuaa Rafen haikailevan yhä Samin perään. He näkevät Samin ja EJ:n yhdessä treffeillään aukiolla. Kun EJ lähtee hakemaan juotavaa Samille, Nicole käskee Rafen mennä juttelemaan Samin kanssa. Vuoden vaihtuessa Rafe tarttuu Samista ja suutelee tätä. Sillä välin Nicole teeskentelee olevansa juovuksissa pitääkseen EJ:n erossa Samista. Epätoivoissaan hän hyppää EJ:n syliin ja yrittää suudella tätä väkisin.

Daniel ja Eric esittäytyvät toisilleen. Eric huomauttaa, että heillä on yhteinen ystävä, Nicole.

Chad vierailee Abbyn luona tekosyyn perusteella. Jennifer kutsuu hänet viettämään uutta vuotta heidän kanssaan. Hän huomaa Chadin ja Abbyn välillä kipinöivän ja lähtee tapaamaan Danielia, joka on töissä. Jennifer ja Daniel onnistuvat suutelemaan keskiyöllä. Samaan aikaan Hortonien talossa, Chad ja Abby suutelevat toisiaan.

Keskiviikko

Keskiviikko

John ja Marlena yrittävät pelastaa Bradyn Kristenin näpeistä. Brady ei halua kuunnella heitä. John juttelee Bradyn kanssa kahden ja yrittää saada poikansa näkemään totuuden. Sillä välin Marlena ja Kristen ottavat yhteen. Myöhemmin Brady menettää lopulta hermonsa ja lyö Johnia suojellakseen Kristenin kunniaa. John ja Brady ajautuvat nyrkkitappeluun. Kauhistunut Marlena ja tyytyväinen Kristen ilmestyvät paikalle ja näkevät heidät.

Rafe ja Sami irtautuvat suudelmastaan. EJ palaa paikalle Nicolen hidastettua häntä ja suutelee Samia Rafen edessä. Rafe uskoutuu myöhemmin Nicolelle tunteistaan Samia kohtaan. Samaan aikaan EJ yllättää Samin romanttisella illallisella.

Will ottaa puheeksi Nickin “homopoika”-kommentin. Will ei anna lastaan kiihkoilijan kasvatettavaksi. Nick v√§h√§ttelee asiaa ja pyyt√§√§ anteeksi, mutta tekee selv√§ksi, ettei aio siet√§√§ Willin jatkuvaa pallottelua vauvan suhteen. Sill√§ v√§lin Gabi sanoo Sonnylle haluavansa solmia rauhan uudeksi vuodeksi. Sonny lupaa siet√§√§ h√§nt√§, kunhan Gabi ei satuta Willi√§.

Torstai

Torstai

EJ ilmoittaa Samille ajatelleensa tätä eilisten treffien jälkeen. Eric keskeyttää heidät juuri, kun he ovat suutelemassa. Hän kertoo uutiset Bradyn ja Johnin tappelusta. Sillä välin luottavainen Rafe kertoo Nicolelle uskovansa, että hänen ja Samin suhde tulee toimimaan. Nicole kertoo aiemmasta riidastaan Ericin kanssa. Hän lähtee pyytämään tältä anteeksi. Nicole tajuaa, että Ericiä vaivaa jokin, mutta tämä ei suostu puhumaan asiasta. Nicole on loukkaantunut.

Sekä John että Brady ovat sairaalassa hoidettavina. Marlena on huolissaan ja raivoaa Kristenille, kunnes Kayla puuttuu asiaan. Marlean menee tapaamaan Johnia, joka tuntee syyllisyyttä siitä, ettei uskonut Marlenaa aiemmin. Marlena melkein tunnustaa osallisuutensa sotkuun, mutta Sami ja Eric keskeyttävät heidät. Sami ja Eric järkyttyvät kuullessaan Bradyn ja Kristenin suhteesta.

Kristen pyytää Bradyltä anteeksi aiheuttamaansa harmia. Hän yrittää erota tästä, mutta Brady ei suostu luopumaan hänestä. EJ saapuu tapaamaan Kristeniä ja tajuaa tämän mahdollisesti aiheuttaneen ongelmia hänen ja Samin välille. Sami ilmestyy paikalle ja raivoaa Kristenille. EJ raahaa Samin pois ennen, kun tämä hyökkää Kristenin kimppuun. Sami ilmoittaa, ettei halua puhua EJ:n kanssa. Hän on vihainen siitä, mitä Kristen on aiheuttanut hänen perheelleen. Sami lähtee aukiolle ja törmää siellä Rafeen.

John on yksin, kun Kristen ilmestyy hänen huoneeseensa. Hän käskee tämän häipyä. Kristen sanoo tämän olevan vasta alkua.

Perjantai

Perjantai

Marlena käskee Bradyn pysyä kaukana Kristenistä. Hän kertoo tälle Kristenin manipuloinnista. Brady huomauttaa, ettei Marlenalle ole todisteita. Marlena muistaa, ettei Kristen kertonut Bradylle, että hän näki heidät yhdessä sängyssä. Marlena tajuaa, että hänen on kerrottava asiasta ensin Johnille.

Abby etsii Chadin käsiinsä. Hän sanoo olevansa varuillaan Chadin ja Melanien suhteen takia. Chad vakuuttaa päässeensä yli Melanista.

Kate kertoo EJ:lle vapautuneensa DiMeroiden perheestä. Hän on lähdössä tapaamaan lapsiaan, koska hän haluaa keskittyä perheeseensä. Kate varoittaa EJ:tä Samista, mutta EJ ei halua kuunnella. Myöhemmin Chad kertoo EJ:lle asioiden sujuneen hyvin Abbyn kanssa. EJ kertoo veljelleen Kristenin suhteesta Bradyn kanssa. Hän miettii yhä Kristenin motiiveja.

Sami purkaa Rafelle tuntemuksiaan Kristeniä kohtaan. Rafe huomauttaa Samin itsekin tehneen pahoja tekoja. Sami heittäytyy puolustuskannalle. Rafe tukkii hänen suunsa suudelmalla. Hän ilmoittaa heidän tulevan olemaan vielä yhdessä ja käskee kertoa asiasta EJ:lle. Rafe lähtee ja törmää Kateen. He tajuavat, että kummankin elämä on muuttumassa.

Kristen ja John ottavat yhteen. Kristen syyttää Johnin olevan mustasukkainen hänen ja Bradyn suhteesta. Hän ei usko Johnin päässeen koskaan yli hänestä eikä hän ole päässyt yli Johnista. John ei usko Kristenin edes pystyvän rakastamaan.  Kristen vihjaa Marlenan aiheuttaneen suhteen paljastumisen Johnille. John muistelee, miten Marlena käski hänet Bradyn toimistolle. Hän kysyy asiasta Marlenalta, joka myöntää lopulta tienneensä Kristenin ja Bradyn suhteesta. Kristen palaa Bradyn luokse ja sanoo, ettei voi olla erossa tästä. He suutelevat intohimoisesti. Sami näkee heidät ja raivostuu.

Daniel menee tapaamaan Jenniferiä. Hän haluaa kokata Jenniferille kotonaan, jotta he voivat viettää laatuaikaa yhdessä. Jennifer on innoissaan treffeistä. Abby toivottaa hänelle onnea. Sillä välin hermostunut Daniel valmistelee asuntoaan treffejä varten. Oveen koputetaan. Daniel avaa oven ja löytää sen takaa Chloen.