Haastattelu
Ken Cordayn haastattelu

Siitä on yli kuukausi, kun sarja voitti Emmyn. Joko hohto on kadonnut?

Se on hauska juttu. Sarja – ja minä, en halua olla pahan onnen tuoja – on terveempi kaikilla tavoilla kuin se on ollut vähintään pariin vuoteen. Kanava on innoissaan. Ei vain siitä, että voitimme Emmyn vaan myös siitä, että katsojaluvut on nousseet kaikissa kolmessa isossa kategoriassa verrattuna viime vuoteen. NBC:n päällikkö soitti ja onnitteli minua, ei vain Emmystä vaan siitä, miten sarja on parantunut ja keksinyt itsensä uudelleen. Uskon, että sarjalla menee nyt hyvin. Sarja on menossa oikeaan suuntaan. Aina voi ajatella ”Voisimme tehdä enemmän tätä” tai ”Voisimme tehdä vähemmän tätä”, mutta en aio kitistä siitä tänään.

Onko kuvauspaikalla tapahtunut muutoksia voiton jälkeen?

Minusta tuntuu mahtavalta, että moraali on korkeammalla kuin aiemmin. Kaikki haluavat toimia yhdessä ja tehdä sarjasta parhaan saippuan kaikkien silmissä. Aiemmin meitä vain potkittiin, potkittiin ja potkittiin joko katsojalukujen tai palkintojen puutteen takia. Siihen alkaa itsekin uskoa.  Sitä alkaa ajatella ”No, emme me ikinä tule…” ja nyt uskomme, että pystymme mihin tahansa. Se näkyy ihmisten työpanoksissa. Ruudussa se alkaa näkyä lokakuussa. Kuvaamme nyt niitä jaksoja. Tulemme näkemään enemmän hahmoja kuten Sami/EJ ja Nicole. Nicole on todella arvoituksellinen hahmo. Hän tulee saamaan isomman ja vahvemman juonikuvion. Danielia ja Ericiä tullaan käyttämään. Brady tullaan näkemään uudessa valossa. Lisäksi tulemme näkemään paljon Rafea ja Jordania sekä nuorempaa näyttelijäkaartia. Käytimme paljon ruutuaikaa Kristenin juonikuvioon. Nyt se on päättynyt ja voimme keskittyä muihin juonikuvioihin.

Näytä kaikki

Haastattelu
Ken Cordayn haastattelu

Sisältää spoilereita.

Päivien viemää on Ken Cordayn veressä. Hänen isänsä oli mukana luomassa tätä 47-vuotiasta sarjaa, jota hänen äitinsä tuotti myöhemmin. Hän on ollut sarjan puikoissa kauan, mutta hän on  yhä inoissaan siitä. Corday uskoo tietävänsä, mitä fanit haluavat nähdä vuonna 2013. Tässä haastattelussa hän kertoo, mitä tänä vuonna on luvassa. Hän myös selittää, miksi superparit ovat menneet muodista ja mitä tarinaa häntä ei pelota kertoa.

Yksi asia, minkä sarja teki hyvin viime vuonna, oli nostaa esille superparit. Näemmekö vielä sellaisia romansseja?

Tässä on superparien ongelma. Kun he kävelevät sisään huoneeseen, kaikista muista tulee osa taustaa. Silloin keskitytään vain Bohon ja Hopeen tai Johniin ja Marlenaan tai Jackiin ja Jenniferiin. On paljon mielenkiintoisempaa katsojille, jos kukaan ei ole superpari ja on aina olemassa mahdollisuus, että toinen tai molemmat parin osapuolet voidaan hurmata jonkun muun toimesta. Sitten siitä tulee kolmiodraama.

Näytä kaikki