Video
Marraskuun promo

Tekstitetty video marraskuun tulevista taphtumista.

Video
Promo kahdelle seuraavalle viikolle

Odottamaton paljastus mutkistaa kaiken ja johtaa elämän muuttavaan päätökseen… Eric Brady on palannut Salemiin. Pieni jumalallinen väliintulo voi olla Nicolen pelastus… Rafen romanttinen yllätys menee pilalle hänen vihamiehensä takia. Mitä nyt tapahtuu, Sami?… Järkyttävä käänne uhkaa tuhota avioliiton.

Video
Promo marraskuun ensimmäisille viikoille

Oletko valmis marraskuun jaksoihin? Yhteenpaluu on ilmassa, mutta sitä ei tule tapahtumaan, jos hänen vihamiehensä tulee tielle… Vanha vihollinen uhkaa tuhota avioliiton… Uusi pari joutuu koetukselle… Toinen pari kohtaa vastoinkäymisiä… Valhe tulee julki… Kun totuus paljastuu, se ei ole kaunista katsottavaa…

Kertaus
Miten tähän päädyttiin: Will ja Sonny

Will ja Sonny

Will palasi Salemiin vuonna 2009. Hänestä oli kasvanut 16-vuotias pesäpalloa harrastava lukiolainen. Will muutti Samin luokse ja auttoi tätä huolehtimaan nuoremmista sisarruksistaan. Hän ystävystyi pian kaupunkiin ilmestyneen Mian kanssa. Ystävyys syveni ajan mittaan suhteeksi.

Mia yritti samaan aikaan päästä takaisin yhteen entisen poikaystävänsä, Chad DiMeran, kanssa. Will sai lopulta tietää Mian valheista ja jätti tämän. Willillä oli myös ongelmia äitinsä kanssa. Hän muutti Katen luokse DiMeroiden kartanoon. Stefano tarjosi hänelle harjoittelupaikkaa DiMeroiden imperiumista. Will otti sen vastaan ja alkoi tutustua muutenkin paremmin Stefanoon. Sami pelkäsi DiMeroiden vaikutusta Williin, joten hänkin muutti EJ:n tarjouksesta saman katon alle.

Samaan aikaan Will lähentyi Gabi Hernandezin kanssa. Kaksikko alkoi tapailla. He yrittävät myös saada Samin ja Rafen takaisin yhteen. Kun Sami ampui EJ:tä päähän, Will ja Rafe auttoivat tätä salaamaan asian poliiseilta. Gabi ja Will olivat innoissaan, kun Sami ja Rafe vihdoin menivät naimisiin.

Näytä kaikki